Astro

Horoskop za ponedeljek, 30. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
30. 12. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Pomirili se boste s svojimi čustvi, čeprav pa jih ne boste lahko rešili samo z molčanjem. Pogovorite se z bližnjimi, dovolite jim, da se tudi oni izrazijo, ne prekinjajte jih.

Bik
Sočasno boste optimistični in nestrpni, kar bo zanimiva kombinacija za vas, a malo manj za druge. Izrazite se in tako se boste lažje pomirili in povezali z dobro platjo vsebi.

Dvojčka
Optimistični boste, saj ste se dobro pripravili na način, da poznate svoje šibke in močne strani. Pomirili ste se s svojim okoljem in se odločili, da je čas za dobro življenje.

Rak
Odločeni ste, da napravite popoln red v svojem življenju in kot običajno boste pretiravali z vsemi dejavnostmi v tej smeri. Ne prepirajte se s tistimi, ki vas imajo radi zavoljo tistih, ki vas manipulirajo.

Lev
Počutili se boste kot zunaj realnosti, saj boste jasno zaznavali svoja čustva in smer, v katero si želite iti v prihajajočem letu. Srečni boste že ob samem dejstvu, da je vse to možno izpeljati.

Devica
Že danes boste začeli nove korake v smeri poslovnih sprememb, ki ste si jih zadali za leto 2020. Odlični vam bo šlo, če boste le iskreno vztrajali v svoji smeri.

Tehtnica
Uspelo vam bo praznično obdobje preživeti brez obremenjevanja. Sprostili se boste in z lahkoto sodelovali z vsemi, saj boste zadovoljni s sabo. Ohranite to filozofijo za prihajajoče leto.

Škorpijon
Bodite iskreni do tistih, ki so iskreni z vami in si ustvarite novo družbo, kjer boste lahko točno to, kar ste. Preveč je bilo vsega, zato samo dovolite, da vas življenje popelje v pravo smer.

Strelec
Še malo in lahko boste čisto po svoje organizirali sebe in svoje življenje. Ne marate okvirjev in težav drugih, ki jih lepijo na vas, zato boste vsemu preprosto pobegnili.

Kozorog
Sedaj imate največjo moč spreminjanja in določanja, kako si želite živeti v prihodnoti. Ne glede na druge, si priznajte svoja čustva in želje ter naredite načrt, kako vse optimalno speljati.

Vodnar
Optimistični boste, vendar se vam ne bo dalo več prepričevati drugih, kako naj bolje živijo. Postavili boste načrt zase in za bližnje in kdor se bo šel zraven, bo, za ostale se ne boste več obremenjevali.

Ribi
Nehajte se smiliti sami sebi in poskrbite, da bodo bližnji čutili to, kar resnično čutite do njih. Ne jemljite vsega za samoumevno, saj se lahko stvari še kako hitro spremenijo.