Astro

Horoskop za petek, 27. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
27. 12. 2019, 06.51
Posodobljeno: 27. 12. 2019, 08.13
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Sprostili se boste ravno toliko, da boste postali čustveno bolj občutljivi in opazovali boste ljudi okoli sebe. Čutili boste praznino in žalost, kot da sta vam čas in življenje pobegnila. Pogovarjajte se.

Bik
Vztrajali boste pri svojem in potem se boste jezili, ker se bodo domači odmaknili od vas. Sprostite se in se uredite in osredotočite nase ter na svoje počutje, ki se bo takoj izboljšalo.

Dvojčka
Iskrivi boste in polni idej, zato boste uživali v pogovorih in druženju. Mnogi vas bodo občudujoče gledali, saj bodo prvič videli, koliko humorja in tudi znanja premorete.

Rak
Utesnjenost in nadzor boste čutili cel dan, kot da boste podoživljali pretekle praznike, ko vam je bilo resnično hudo. Šele zvečer se boste sprostili in spoznali, da je sedaj že vse drugače.

Lev
Previdni boste v komunikaciji in ne boste se izpostavljali, če ne bo nujno potrebno. Optimizem bo v vas in hrepeneli boste bo harmoničnem domu in odnosih, a boste pripravljeni na vso dogajanje.

Devica
Senzibilni boste na vse poglede, dotike in sporočila med vrsticami, kar vam bo povzročilo otožnost in slabo počutje. Lahko, da boste se odmaknili od druženja z bolečim grlom ali prehladom.

Tehtnica
Imeli boste popolnoma svoj notranji svet in v njega boste sprejeli samo ljudi, ki se bodo odzivali na vaš humor ali na provokativne vsebine. Pišite si ideje, ki bodo prihajale skozi celoten dan.

Škorpijon
Zaprli se boste vase, čeprav dobro veste, da bi vas družba razvedrila. Če še nimate vseh rešitev za naprej, ne obupujte, zapišite si, kaj je potrebno razrešiti in si malo odpočijte.

Strelec
Spustite se na realna tla in poglejte, za kaj ste resnično lahko hvaležni. Toliko dobrega imate v ljudeh in v sebi, da je škoda, da se odmikate v svoj notranji pravljični svet, kjer ste osamljeni.

Kozorog
Posvetite se svojemu telesu in sprostitvi. Fizično razgibavanje in meditacija bi vam koristila, saj prihajajo bolj napeti dnevi. Danes je že takšen dan, ko vas bo telovadba sprostila.

Vodnar
Celoten spekter čustev bo šel danes čez vas. Ne razmišljajte o tem, kako drugim pomagati na dolgi rok, samo sprostite se in si priznajte, da tudi vi potrebujete počitek.

Ribi
Nemirni boste in iskali boste nekoga, ki bi vam pomagal pri spremembah, ki jih že dlje časa načrtujete, a jih ves čas prelagate. Nihče ne bo mogel namesto vas napraviti osebnih odločitev.