Astro

Horoskop za četrtek, 26. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
26. 12. 2019, 06.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Poskušajte se zadržati v ciničnih opazkah, saj boste s tem sprožili cel plaz slabe volje, ki pa ni potrebna. Raje se usmerite v pomoč in sodelovanje, da boste praznike dobro izpeljali. Če ne bo šlo, se umaknite v športne aktivnosti.

Bik
Danes ne delajte nič na silo, temveč bodite ljubeči in poslušni. Vaša notranja moč, jeza lahko trajno razruši vaše bližnje odnose, kar boste šele čez čas uvideli. Zato bodite strpni, potrpežljivi do tistih, ki jih imate radi.

Dvojčka
Želeli boste pomagati, a ne za vsako ceno. Vaše dobro počutje bo nalezljivo, zato se raje družite z bližnjimi in prijatelji. S tem boste vsem naredili lepe praznike, tudi sebi.

Rak
Popolnoma se boste predali družbi, odnosom in prazničnemu vzdušju, kar vas bo navdalo s srečo in optimizmom. Svetili boste v družbi in vedeli boste, da ste na konju, da je čas za novo, dobro poglavje življenja.

Lev
Odlično boste razpoloženi in pozitiven vpliv boste imeli na celotno družino in okolico. Vsi se bodo obračali k vam po nasvet in pomoč, kar vam bo okrepilo samozavest in podprlo pozitivne odločitve iz preteklosti.

Devica
Odmaknili se boste od vse praznične euforije in se delali, da se vas to ne tiče. Poskrbeli boste seveda za praznični zunanji videz, a z mislimi boste povsem v svojem delu ali načrtih za karirero, ki jo želite v novem letu izpeljati.

Tehtnica
Današnji sončni mrk vam bo pomagal sprostiti željo po večni pomoči drugim. Sprostili se boste, saj boste spoznali, da ne morete nikomur pomagati, ki ne sprejme vaše dobre volje in ljubezni.

Škorpijon
Precej dela boste imeli s sabo in svojimi neizraženimi čustvi. Mogoče je čas, da se predate strasti do življenja, ali pa da začnete pisati svoj dnevnik notranjega počutja? Nekaj bo potrebno narediti.

Strelec
Sončni mrk bo pokazal vaše stanje v odnosih. Kdo je na vaši strani in na čigavi strani ste vi. Ne boste se več mogli izmikati, saj vas bodo bližnji čisto okupirali. Smiselno je, da ste iskreni do sebe in do drugih.

Kozorog
Zadržite notranjo moč zase in ne silite drugih v nič. Pustite bližnjim, da si ustvarijo dan po svoje, vi sodelujte, kolikor vam odgovarja. Čas je za nov način sodelovanja, ki vam bo prinesel več sreče in harmonije v odnose.

Vodnar
Odlično boste razpoloženi in sproščeno boste vplivali na vse ostale. Lahko, da vam bodo očitali nepremišljenost, a boste naprej optimistični. Prazniki vam bodo prinesli občutek svobode in novih možnosti.

Ribi
Prijetno boste vznemirjeni in prazniki vas bodo sprostili v nekaterih stvareh, ki ste jih skrivali pred drugimi. Uživajte v vsakem dnevu posebej. Načrtujte takšne dejavnosti, da poskrbite tako za telo kot dušo.