Astro

Horoskop za sredo, 25. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
25. 12. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Božični dan boste preživeli malo stresno, saj niste navajeni, da ste nekje tako dolgo pri miru. Sprostite se in samo opazujte bližnje in dovolite, da se razživijo čisto po svoje.

Bik
Izkoristite dan za ljubezen, sodelovanje in pozornost do drugih. Samo tako se boste dobro počutili. Če boste želeli, da obveljajo vaše ideje in pravila, boste zanetili prepire.

Dvojčka  
Čisto se boste predali čustvenemu prazničnemu razpoloženju in resnično uživali v druženju in ljubezni, ki jo boste po dolgem času čutili ob bližnjih in prijateljih.

Rak
Pozabili boste na obljube, da se ne boste mešali v druge in izvorno družino. Božično vzdušje vas bo premamilo in čisto se boste pradali njihovim energijam, kar boste kasneje obžalovali.

Lev
Poskrbeli boste za vse, kar je potrebno, sočasno pa ne boste pozabili nase. Razmišljali boste o svoji prihodnosti, kar vas bo malo odmaknilo od drugih, a vam dalo stabilnost in optimizem za naprej.

Devica
Čustveno boste vznemirjeni in se ne boste dobro počutili, saj ne boste imeli popolne kontrole nad sabo. Dihajte in si dovolite biti samo to, kar ste. To je popolnoma dovolj, tudi za praznike.

Tehtnica
Preveč energije boste imeli in to bo domače malo vzemirjalo, saj se ne boste mogli umiriti. Pojdite na obiske, ustvarjajte, pišite, plešite, oprabite energijo za svoje dobro počutje.

Škorpijon
Nejevolni boste in nič vam ne bo prav. Karkoli bo kdo naredil ali kakršno koli temo začel, boste cinično odreagirali in vse spravljali v slabo voljo. Poskušajte se sprostiti ali se raje umaknite in pustite ostalim dobro praznično razpoloženje.

Strelec
Naj vas smeh in ljubezen prevzame, da se povežete skozi intimne odnose in končno doživite praznike, kot ste si jih od nekdaj želeli. Pozorni bodite samo na dobre stvari, vsaj danes.

Kozorog
Proti popoldnevu se boste šele sprostili in postali boljše volje. Lahko, da vas bodo glavoboli ali slabo počutje odmaknilo od sproščenega praznovanja. Zvečer se boste umirili in vzdušje se bo popravilo.

Vodnar
Komunikativni boste in izzvali precej reakcij, kar boste šele kasneje opazili. Kot da boste čisto instinktivno govorili samo o stvareh, ki mučijo ostale. S sproščenostjo jim boste pomagali sprostiti preteklost.

Ribi
Ne boste v najboljši koži in ne glede na to, da ste sklenili, da boste sodelovali z vsemi prazničnimi stvarmi, se boste na koncu umaknili v svoj svet ali celo v svoj prostor, saj ne boste še pripravljeni za korake naprej.