Astro

Horoskop za torek, 24. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
24. 12. 2019, 06.37
Posodobljeno: 24. 12. 2019, 07.14
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Želeli boste narediti več kot zmorete, zato boste nemirni, zadirčni in domačim ter sodelavcem povzročili precej težav, saj ne bodo razumeli, kaj se dogaja. Ustavite se in se na novo organizirajte.

Bik
Nekatere ideje boste realizirali, kar vam bo dalo veliko energijo in spodbude za naprej. Želeli boste še drugim pomagati, svetovati, a ne bodo navdušeni nad vašimi nasveti.

Dvojčka
Nestrpni boste, če bodo vaši domači preveč zaspani in leni. Nikakor jim ne boste dali miru in lahko, da boste zanetili kakšen prepir. Pojdite v naravo, pokurite višek energije in sprostite misli.

Rak
Psihično boste izčrpani in obremenjeni od vsega, kar se je dogajalo v preteklosti. Izkoristite dan za počutek, regeneracijo in si dovolite najprej poskrbeti zase, šele nato za druge.

Lev
Prevzeli boste vodstvo v svoje roke in dobro vam bo šlo. Optimistično boste pomagali vsem in nič vam ne bo težko. Lahko, da boste čutili podporo ljubezni, ki prihaja.

Devica
Hiteli boste, a znotraj vas se bo že netil upor proti vsem prazničnim farsam. Poglejte na praznike kot na druženje z bližnjimi in popazite na svoje zdravje. Notranja napetost vas lahko fizično izčrpa.

Tehtnica
Potrpežljivi boste z vsemi, a pozornost boste imeli čisto nekje drugje. Čustva in instinkt vas bo vodil v zadovoljstvo in ljubeče boste odprti za prihodnost, nove priložnosti. Ljubezen na vidiku.

Škorpijon
Ves čas boste obremenjeni z vam pomembno stvarjo, zato boste težko se sproščeno pripravljali na praznike. Ne glede na to, kaj se boste odločili, je pomembno, da sprejmete pomoč drugih ljudi.

Strelec
Imeli boste nenavadne ideje, s katerimi boste preseneetili predvsem moški del družine. Želeli vam bodo pomagati, a vi ne boste želeli pomoči, saj se vam zdi, da je vse v najlepšem redu.

Kozorog
Odločali se boste o vam pomembnih stvareh in prvič boste najprej upoštevali svoje želje, kar bo razveselilo tudi druge, saj vas imajo raje zadovoljne in sproščene, kot da obvelja njihova želja.

Vodnar
Po svoje boste želeli preživeti dan, pa ne bo šlo. Vsi vas bodo okupirali, da boste na koncu komajda še vedeli, kaj ste zares želeli. Pišite si ideje zase, da kaj ne pozabite.

Ribi
Nihali boste v tem, da bi prevzeli dan v svoje roke ali se prilagodili drugim. Smiselno je oboje, samo pogovorite se pravočasno, preden se odločite o tem, kaj boste počeli vi sami.