Astro

Horoskop za soboto, 21. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
21. 12. 2019, 07.35
Posodobljeno: 21. 12. 2019, 08.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ujeti boste med lastne želje in želje drugih. Ker ste v preteklih dneh izbirali predvsem svoje, vaši bližnji pričakujejo kompromis, ki pa ga vi nekako ne morete narediti, zato boste izčrpani od nasprotujočih si čustev.

Bik  
Ali bo strast, ali pa hud prepir, vse zavisi od vaše usmeritve. Če želite sodelovanje, ga morate tudi vi pokazati, da se stvari umirijo. Prepir bo prinesel tisto, česar si ne želite: odmik in ohladitev odnosov, ki so vam pomembni. Razmislite.

Dvojčka  
Jasno vam bo, da vas čustva iztirijo in da je to posledica preteklosti, zato se boste odločili za red in disciplino predvsem sebe. Naredili boste stvari, ki ste jih že leta odlašali in počutili se boste odlično. Kar tako naprej.

Rak  
Strastni boste in pripravljeni narediti vse za dosego svojih ciljev. To vam bo okrepilo moč, da boste prešli svoja stara čustva, predvsem pa pričakovanja drugih ljudi, ki so vas običajno ustavila. Čas je za novosti, ustvarite si jih.

Lev  
Brezskrbno boste sodelovali v vsem, kar se bo dogajalo, čeprav boste v sebi imeli občutke, da nekaj ni dobro, se ne boste ukvarjali s tem. Zavoljo družinskega miru boste iskali optimizem in dobro voljo ter ostalo potisnili vstran.

Devica  
Ne boste se najbolje znašli v vsem tem vrvežu, pa čeprav boste odmaknjeni, kolikor se bo dalo. Lahko, da boste čutili osamljenost, izoliranost ali imeli težave z glavobolom. Poskrbite zase, ne dovolite si postati statis v življenju drugih.  

Tehtnica  
Vzhičenost bo pravi izraz za vaše počutje. Dan vas bo podpiral v ljubezni, ki jo boste sijali vsepovsod. Zaljubljenost v življenje bo tisto,kar boste dajali od sebe in če ste samski, potem lahko danes srečate sorodno dušo.

Škorpijon  
Odločili se boste in se usmerili v svojo notranjost, saj se zavedate, da dokler niste pri sebi mirni, se ne bo nič zunanjega uredilo. Meditacija vam ne bo najbolj uspevala zaradi gneče okoli vas, zato je smiselno, da sami pobegnite v naravo.

Strelec   
Jasno vam bo, kaj morate narediti, ampak boste odlašali, kolikor se bo dalo in iskali izgovore. Nestrpnost okolja pa vas bo prepričala, da je čas za spremembe in ne boste naredili tako, kot so vam svetovali, temveč tako, kot boste trenutno čutili.  

Kozorog  
Nemirni boste, saj boste želeli vse urediti naenkrat, pa se nič prav ne bo izšlo. Vse, kar ste načrtovali, bo padlo v vodo in morali se boste sprostiti in spontano odreagirati, nekaj, kar vam je najhujše. Sprostite se, ne bo hudega.

Vodnar  
Strastno boste zagovarjali svoj prav, ki pa bo temeljil zgolj na vaših čustvih, zato boste težko opravičili svoje delovanje. Misli  vas bodo namreč zapeljale v negativne primerjave in imeli boste lažen občutek, da izgubljate.

Ribi  
Sprostili se boste in končno dobili občutek, da ste na pravem mestu in da greste v pravo smer. Prav nič ne boste romantični kot bodo drugi pričakovali, a ne bo vas motilo, da vas vključujejo v svoje življenje na ta način.