Astro

Horoskop za sredo, 18. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
18. 12. 2019, 06.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo in lahko, da ste se prehladili in da vam bo tudi telo kazalo potrebo po počitku. Nikakor ne boste mogli doseči usklajenosti v ekipi, družini, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Na to namreč niste računali.  

Bik  
Močna samozavest vas bo prepeljala malo mimo tega, kar želite, zato je smiselno, da ste pozorni na vse, kar se dogaja v okolici in da ne prihajate prehitro do zaključkov, ki niso resnični, niti primerni. Priznajte si, da se časi spreminjajo.

Dvojčka    
Jasno vam bo, kje padete na čustvenem izpitu, a si ne boste mogli pomagati. Tudi tokrat bo bližnjim uspelo vas prekomerno obremeniti in vas čustveno okopirati za stvari, ki se vas zares ne tičejo. Čas vam bo neusmiljeno pobegnil.

Rak    
Sledite svojemu načrtu in ne nasedajte čustvom bližnjih, ki želijo samo preusmeriti vaš trud zaradi ljubosumja. Ne dajte jim tega veselja, temveč se še bolj usmerite na svojo pot. To vam bo prineslo dobre rezultate in novo dobro disciplino za prihajajoče leto.  

Lev  
Hitri in učinkoviti boste, še posebej pri delu, ko od vas zahteva sprotno delovanje. Zaradi tega boste zadovoljni, saj boste vedeli, da prihajajo boljši časi in da boste lahko še naprej počeli to, kar vas veseli.

Devica  
Jezljivi boste in na vsako lepo besedo boste reagirali čisto pretirano. Nihče vas ne bo mogel zadovoljiti ali narediti prav. Na tiho se jezite nase, ker ste zamudili lepo priliko za ureditev svojega statusa ali nečesa, kar vam je pomembno. Pogovorite se.

Tehtnica  
Nenadna strast vas bo aktivirala in lahko, da boste naredili kaj nenavadnega, za kar pa vam ne bo žal. Pokazali boste svoja prava čustva in ponosni boste na to, saj se zavedate, da ste iskreni in da s tem nikomur ne škodite.  

Škorpijon  
Nemir vas bo še vedno preganjal, danes ga boste bolj usmerjeno sproščali v koristne namene in naredili veliko več, kot ste načrtovali. Odlične ideje boste imeli in vse se bo začela dogajati na polno. Samo sodelujte, tudi čustveno.  

Strelec   
Spreminjajo se pogoji sodelovanja in dogajanje je na višku. Skozi pretirano delavnost lahko, da se boste na hitro zaljubili in popolnoma  spremenili način in smisel delovanja. Ne spreminjajte ničesar, dokler niste pomirjeni z izbiro.

Kozorog  
Razjasnila se vam bodo nekatera stara čustva, ki se kar niso hotela pomiriti. Odkrili boste, zakaj ste na določene ljudi tako jezni in se s tem tudi pomirili. Nikakor pa ne boste pozabili tega, kar se je dogajalo.

Vodnar  
Danes se ne mešajte v čustvene situacije drugih ljudi, saj zaradi lastne preobremenitve iz preteklosti ne boste realno videli situacije in jo boste še bolj zakomplicirali. Razmislite, zakaj se vas je situacija tako dotaknila.

Ribi  
Čustveno se boste odprli brez, da bi to resnično želeli. A tako lepo vam bo, da boste pozabili na svojo načrtovano previdnost in boste lahko začeli zaupati popolnemu tujcu / tujki. Samo sprostite se in dovolite, da se magičnost odnosov nadaljuje.