Napoved

Horoskop za petek, 13. decembra

Andrej Novak / Dobra karma
13. 12. 2019, 06.22
Deli članek:

Na ta dan velja še posebej natančno prebrati horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Zaplavali boste v čustva in čisto vseeno vam bo, kaj bodo o vas govorili drugi. Srečni boste, saj boste imeli občutek, da vas končno nekdo razume brez, da morate vse razložiti.

Bik
Ujeli se boste v lastne predpise in lastna pravila, ki ste jih postavili za druge. Zaradi poslovnih obveznosti boste prisiljeni na kompromis, kar vas bo zelo jezilo. Sprostite se.

Dvojčka
Potrebovali boste pogovor z osebo, ki ji zaupate in ste lahko ob njej popolnoma sproščeni. Skozi pogovor boste dojeli, česa vas je zares strah in prišlo bo do sprememeb.

Rak
Napredovali boste ter in s svojo občutljivostjo čustveno pretiravali. To bo zelo osrečilo vse v okolici, saj bodo končno dojeli, kaj potrebujete in kaj vas osreči.

Lev
Sanjali boste o ljubezni in jo potem srečali skozi dan. Vse bo potekalo tako hitro in brez prisotnosti prič, da se vam bo zdelo, da ste bili v drugi dimenziji. Sprejmite darilo.

Devica
Tako ste se izolirali od okolja in prijateljev, da nimate več pravega pogleda nase in na življenje. Zato je koristno, če malo razmislite o drugi taktiki preživljenja prostega časa.

Tehtnica
Brez besed in misli boste vstopili v nek odnos, ki ne bo na prvi pogled ničesar obetal, a se bo razvil v nekaj čisto posebnega. Samo sledite srcu in dovolite, da se vse spremeni.

Škorpijon
Strast bo prevzela vaše telo in skozi dotike boste spoznali, kako ste pogrešali pravo osebo ob sebi. Lahko, da ne bo še čas za skupno življenje, a današnji dan je vajin.

Strelec
Norost in nenavadne ideje vas bodo obhajale, pri tem boste želeli narediti dober vtis, ki bo šel dokaj hitro po gobe. Potrebujete sproščene poslovne partnerje, da to preživijo.

Kozorog
Sproščeno boste sledili dogajanju in nič se vam ne bo mudilo se vključiti v pretirano hitenje in delovanje. Dovolili si boste delati po svoje, kar marsikdo sploh ne bo opazil.

Vodnar
Uspel vam bo dober poslovni met, ki bo prinesel obilo priložnosti in finančne podpore, zato boste zadovoljni. Še naprej boste na polno delali, kar bo mnoge presenetilo.

Ribi
Danes ne zamudite dobrega zmenka, ki bo vam prinesel več, kot si boste obetali. Ne taktizirajte, samo iskreno pristopite in pokažite, da vam je iskreno mar za osebo.