Napoved

Horoskop za četrtek, 12. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
12. 12. 2019, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Po namernem odmiku se boste prehitro pridružili dogajanju v službi in okolju, kar bo porušilo vašo avtoriteto. Ne silite se tja, kamor ni potrebno.

Bik
Bodite pozorni, da ne zgubite nečesa, kar vam je bolj dragoceno, kot se trenutno zavedate. Ne jemljite svojega zdravja in domačih za samoumevno. Hvaležnost je prava pot.

Dvojčka
Radi boste sami in odveč vam bodo vsi pogovori in vljudnosti z ljudmi. Želeli boste razumevanja, dobili pa vse prej kot to. Ne razmšljajte o drugih, samo dovolite si biti v miru.

Rak
Bodite srčni in ljubeči do tistih, ki jih imate radi, ne glede na njihove reakcije. Včasih dokažejo svojo ljubezen že samo s tem, da vas sprejmejo točno takšne, kot ste.

Lev
Začenja se dobro obdobje, ki ga ne smete zamuditi, saj je čas za vaše pozitivne spremembe. Skozi pogovore in druženje boste izvedeli veliko dobrega o sebi, kar vas bo pomirilo.

Devica
Optimistično boste zrli v prihodnost in se sočasno izogibali vsem konfliktom doma. Ne boste želeli razmišljati o stvareh, na katere nimate vpliva.

Tehtnica
Pokažite svojo hvaležnost in naklonjenost tistim, ki si jo resnično zaslužijo. Ostalim pa tudi jasno pokažite svoja čustva, da se vaši odnosi končno razčistijo v smiselno smer.

Škorpijon
Prelagali boste odgovornost na druge ter zato trpeli. Ne zanemarite strasti, ki gori v vas, saj vas bo peljala v pravo smer, kjer boste lahko ljubljeni in sproščeni sočasno.

Strelec
Zanimiv zmenek s simpatijo iz preteklosti in že boste računali na dobre spremembe. Na koncu pa bo to samo potrditev, da ste se prav odločil, ko ste se razšli.

Kozorog
Ljubezen vam bo zanetila telo in duha ter težko boste to skrili ali razmišljali karkoli drugega. Sprostite se in zaupajte v dogajanje samo brez, da karkoli načrtujete.

Vodnar
Dovolj boste imeli odnosov in razlaganja vsem in povsod, kaj želite, saj boste želeli samo mir. Žal ga še ne bo in potrebno bo postaviti meje, da boste do njega sploh prišli.

Ribi
Trmasto boste vztrajali pri določenih razlogih in načrtih, zato se bodo vaši bližnji samo odmaknili, kar pa vam tudi ne bo odgovarjalo. Razmislite pri sebi, kaj želite.