Astro

Horoskop za sredo, 11. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
11. 12. 2019, 07.02
Posodobljeno: 11. 12. 2019, 07.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven

Želeli boste naprej, a sočasno delali na star način. Nikakor ne boste doumeli, kaj vam želijo drugi sporočiti, saj boste izhajali iz obrambe. Sprostite se, če si želite dobro.

Bik

Jeza in nemir ne bo prava pot za tisto, kar želite doseči, še posebej če boste z njo zasipali tiste, od katerih pričakujete pomoč. Čas je za sprostitev, da si ne porušite vsega.

Dvojčka

Skozi spoznavanje novih ljudi in novih znanj boste odkrili drugačen tip ljudi, kar vas bo zelo razveselilo, saj te že pozabili, da je lahko druženje tako zabavno.

Rak

Sposobnost iskenega pogovora bo rešila tisto, za kar ne veste, kako se lotiti. Samo povejte tistim, s katerim sodelujete, kaj je vaš problem in vse bo drugače.

Lev

Uredite se, saj bo to okrepilo vašo samozavest in poudarilo vaše dobre lastnosti, ki jih boste spoščeno pokazali svetu. Presenetili boste mnoge s svojo preprostostjo.

Devica

Trudili se boste narediti vtis na novem področju, v novi službi ali z novimi ljudmi, kar se bo obrestovalo. Bodite čimbolj iskreni, kar bo zelo pomembno na dolgi rok.

Tehtnica

Strastno boste zajemali dan in imeli vaš magnetičen vpliv na številne ljudi. Ne obnašajte se, kot da je to samoumevno, temveč ohranite svoje čutečo srce.

Škorpijon

Glava bo hotela eno, srce pa drugo. Potrbno pa bo realno pogledati, kaj lahko naredite sami, kje pa ste poponoma odvisni od drugih. Ne bo vam najlažje.

Strelec

Počasi boste začeli dojemati, kako globoko so potrebne spremembe in da ne bo dovolj samo malo pospraviti po hiši. Poglejte okoli sebe, s čim vse ste zadovoljni.

Kozorog

Dojeli boste, kje je skrita vaša ljubezen in kako se sprostiti v svojem telesu, kar bo izboljšalo vaše zmenke ali vsaj veselje nad njimi. Brez zadržkov se odzovitena povabilo.

Vodnar

Z optimizmom boste pristopali k vsakemu reševanju težav inresnično boste želeli vse rešiti takoj, a žal ne bo šlo. Zato dovolite, da čas naredi svoje in prinese spremembe.

Ribi

Vse, kar si boste zaželeli, lahko danes dobite. Zato previdno, da se ne boste prehitro zadovoljili z vsem, kar se bo dogajalo. Ohranite dober občutek v sebi.