Astro

Horoskop za ponedeljek, 9. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
9. 12. 2019, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ne boste se več izpostavljali za druge, saj so vas zaradi tega čisto preveč ogovarjali. Zato se želite umakniti, da bodo že videli, kako je, ko vas ni.

Bik  
Bodite pozorni, da ne zgubite nečesa, kar vam je dragoceno bolj, kot se trenutno zavedate. Dovolj je, da ste sproščeni in iskreni.

Dvojčka  
Veliko sprememb v krogu družine in odnosov bo, kar vam ne bo prav nič všeč. Ne želite kompliciranja, zato se boste hitro odmaknili ter šli po svojih opravkih.

Rak  
Ljubezen vas bo pripeljala do tega, da boste pozabili na svoje principe in ideale ter se ji predali kljub strahovom in možnostim, da se vam okolica posmiha.

Lev  
Nihali boste med željo, da pomagate drugim in med tem, da končno poskrbite za svoje dobro počutje. Začnite pri sebi.

Devica   
Hiteli boste po opravkih in želeli narediti skoraj nemogoče spremembe. Sprejmite pomoč in podporo ljudi, ki jih boste naključno srečali.

Tehtnica  
Strastno boste zaživeli vsak dan posebej, kar bo okrepilo vaš magnetični vpliv na okolje. Mnogi vam bodo sledili.

Škorpijon  
Dobre ideje, pohvala ali celo napredovanje se obeta. Uredili boste nekaj, kar ste že dlje časa želeli, pa ni bilo priložnosti.

Strelec    
Vse boste naredili, da bi se pokazali v dobri luči, a bo dovolj, če samo pokažete, kdo zares ste. Ne trudite se več biti nekdo drug.

Kozorog  
Simpatija na delovnem mestu bo lahko precej mlajša, a strast med vama bo neustavljiva in težko jo boste skrili ali razmišljali karkoli drugega.  

Vodnar  
Želeli si boste pokazati nekatere svoje lastnosti, pa se ne bo čisto tako izšlo, kot ste želeli.

Ribi  
Bodite pozorni na to, kdo vas resnično podpira, kdo pa vam je v breme. Ne oklevajte, spremenite situacijo in rezultati bodo hitro prišli.