Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Želeli si boste samo spočiti in ne početi nič pametnega. A boste hitro pozabili na svoj sklep in se aktivno pridružili dogajanju v družini in okolici.     

Bik  
Ne boste izbirali sredstev in poti, da pridete do tega, kar želite. Občutek imate, da ste nepremagljivi in danes boste želeli to dokazati za vsako ceno.

Dvojčka  
Želeli boste razrešiti nekatere družinske temelje, skupne zadeve, pa se ne bo najbolje izšlo. Ne brskajte po starih čustvih, raje negujte prihodnost.

Rak  
Zaščititi boste želeli stvari, ki jih imate radi, kar vam bo deloma uspevalo. Ne pozabite nase in na svoj počitek, ki je vaša najboljša zaščita.

Lev  
Čas je za fizično prenovo. Poklonite si čas in nego, ki jo vaše telo potrebuje. Tako boste sproščeno in zadovoljno ustvarjali topel dom.  

Devica   
Sprejmite pomoč in podporo domačih, saj se vam bodo drugače čisto odmaknili in vas popolnoma izolirali.

Tehtnica  
Danes boste veliko dobrega lahko naredili s pomočjo ljudi, ki so vam popolnoma predani. Pokažite jim svojo hvaležnost in srčna čustva.       

Škorpijon  
Nenavaden, a zanimiv dan, ko bo vse šlo čisto svojo pot. Rešili se boste tudi ljudi, ki so vas že več let izčrpavali.

Strelec    
Strastno srečanje se obeta, a ne računajte na dolgotrajni odnos. To je bolj srečanje za obuditev strasti, ki je malo zaspala v vas.

Kozorog  
Ljubezen bo nenadno preskočila in še sami se ne boste dobro zavedali, kaj se je zgodilo. Ne bojte se lastnih čustev.

Vodnar  
Skozi sodelovanje in druge odnose boste lažje speljali svoje cilje, zato poiščite sogovornike in pomoč v stvareh, ki so nujne.

Ribi  
Navdih in ideje vam bodo najpomembnejše, zato boste odstopali od rednih dejavnosti in se čisto prepustili ustvarjanju.