Astro

Horoskop za petek, 6. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
6. 12. 2019, 06.30
Posodobljeno: 6. 12. 2019, 09.24
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ne skrivajte se pred drugimi. Lahko, da boste srečali simpatijo, ki se vas vedno razveseli in to vam da dodatne samozavesti. Je že čas, da jo povabite na kavo?  

Bik  
Strastno se boste vrgli na urejevanje doma, da boste ustvarili pravo praznično pričakovanje. Ne pozabite nase in na svoje dobro počutje.

Dvojčka
Občutljivi boste na vse, kar je kdo obljubil, pa ni izpolnil. Če nimate pooblastil, je bolje, če se ne greste redarja, saj boste potegnili ta kratko.

Rak
Želeli boste urediti odnose, zato boste zelo strogo in sistematično pristopili k pogovorom. Lahko, da boste presenečeni nad dobrimi rezultati.

Lev  
Simpatija na delovnem mestu bo okrepila vašo samozavest in še poudarila vaše dobre lastnosti, zato se ne izogibajte stikom.

Devica  
Optimistično boste zrli v prihodnost in se izogibali vsem konfliktom doma. Ne boste želeli razmišljati o stvareh, na katere nimate vpliva.

Tehtnica  
Koristno je, da preden se lotite česarkoli novega, uredite stare stvari, pospravite dom, podstrešje, klet … Tako bo šlo vse lažje.   

Škorpijon  
Ljubezen bo pokazala svoj pravi obraz in ne boste mogli nič drugega, kot narediti inventuro odnosov ter se odločiti, kaj si zares želite.

Strelec   
Pridobili si boste zanimiv vpliv v javnosti, ki vam bo dal nove ideje, novo odgovornost, pa tudi nova bremena, ki se jih boste malo pozno zavedli.

Kozorog  
Umirili se boste in povezali z določenimi ljudmi, ki vam bodo pomagali najti ali novo službo ali urediti materialne dobrine.

Vodnar  
Delovni boste, sočasno pa se bodo ponudili ljudje v pomoč. Ne oklevajte, saj je čas za dobre spremembe.   

Ribi  
Videli boste samo eno stran pogovora in nikakor ne boste želeli razumeti ali sploh prisluhniti drugi strani. To ne bo najbolj pametno.