Astro

Horoskop za torek, 3. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
3. 12. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Strastno boste zagovarjali svoje stališče in si pridobili nove simpatije. Bodite previdni, da jih ne boste spodbujali v čustvih, če si ne želite kaj več.

Bik  
Iskali in želeli si boste potrditve, da boste imeli občutek, da štejete. Razmislite o svojih dobrih lastnostih in jih obudite.

Dvojčka  
Izmikali se boste odgovornostim in to prav nespretno, tako da boste razjezili ljudi, ki so vam stali ob strani.

Rak  
Svobodno boste zajemali nov dan in čutili, da je čas za obuditev vaših starih talentov na novo. Lahko, da se boste pridružili učenju v skupini.

Lev   
Notranji pretres boste doživeli, ko boste spoznali, kako pogrešate bližino in kako dolgo je že niste izkusili.  

Devica  
Občutljivost in ranljivost se stopnjujeta, ker vas je strah pogledati ljudem v oči. Vseeno se ne boste mogli skriti pred notranjo mehkobo, ki bo izhajala iz Vas.

Tehtnica  
Umirili se boste ne glede na to, da vas simpatija vabi na številne izlete in išče kontakt z vami. To vam bo dovolj za zadovoljstvo.  

Škorpijon  
Pogovor vas bo  peljal v smeri, ki jih niste načrtovali. Preveč boste povedali in se zapletli v nekaj, kar vam bo vzelo čas, a dalo spoznanja.

Strelec   
Zanimiv dan, ko se vam bo zdelo, da si lahko oddahnete, da lahko si spočijete in da vas ne bo nihče obremenjeval.  

Kozorog   
Strast vse bolj prihaja v vaše življenje, zato se ne izogibajte notranjim občutkom. Skozi čutenje sebe boste se lahko sprostili.

Vodnar  
Točno boste vedeli, kaj želite in jezili se boste na vse, ki vas bodo pri tem ovirali. Pozabili pa boste, da imajo tudi drugi svoje cilje, želje.

Ribi  
Polni boste idej in delovnega elana, sočasno pa ne boste želeli trošiti energije za karkoli, kar ni nujno. Ne čudite se, če vas ljudje ne kličejo.