Astro

Horoskop za sredo, 27. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
27. 11. 2019, 06.33
Posodobljeno: 27. 11. 2019, 10.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj pravijo zvezde?

Oven 

Polni boste delovnega elana in nič vam ne bo težko narediti za druge. V stiku boste z ljudmi, ki vam bodo zaupali. Iz tega boste iztržili več, kot ste pričakovali, saj vas bodo priporočili naprej.

Bik

Napetost preteklih dni, tednov ali celo mesecev bo začela popuščati. Začutili boste, da je čas za sprostitev. Ne boste se želeli več truditi za vsako ceno in volja do dela se vam bo vrnila, ko boste dobri do sebe ali do svoje ljubezni.

Dvojčka

Zameril se vam bo prijatelj, ki vam bo ves čas oponašal stvari, za katere ste se vi močno potrudili in se dolgo na njih pripravljali.. Nikakor mu ne boste mogli dopovedati, kako je zares.

Rak

Dan bo poln presenečenj, še najbolj se vam bo dogajalo v odnosih, kjer boste ugotovili, da vas določeni ljudje imajo resnično radi in da je to tisto, kar ste si najbolj želeli.

Lev

Strastno si boste želeli, da bi se razmere doma uredile in naredili boste vse, kar zmorete za druge in za ljubeče vzdušje doma. Žal boste kljub vsemu čutili določeno žalost, ki je ne boste mogli čisto skriti.

Devica

Ne iščite podpore pri tistih, ki ste jih vi še nedavno zavrnili, ko so oni iskali podporo pri vas. Pravočasno se ustavite in razmislite o svoji karieri, načinu sodelovanja in o svojih finančnih zadevah.

Tehtnica

Spremembe v vašem počutju in videzu bodo povzročile kar precej ljubosumja. Resno se boste lotili stvari, ki jih vaša konkurenca nikakor ni pričakovala in to jim bo zamajalo tla pod nogami.

Škorpijon

Precej vprašanj se bo odprlo glede vašega poslovnega obstoja in nič ni narobe, če o vsem dodobra razmislite. Ne odločite se takoj, da odbijete, saj se lahko pokaže, da je to vaša dobra pota naprej.

Strelec

Lahko, da boste dobili pohvalo, nagrado ali celo napredovanje, kar bo presenetilo ostale. Ne bodo vam namreč privoščili tega, saj se jim zdi, da si oni več naredili za to in da se vi kitite s tujim perjem.

Kozorog

Skozi pogovor se bodo neskladja in nasprotovanja uredila. Zanimivo je, da vam bo prav ti dogovarjanje dalo več elana za nadaljnje delo. Naučili se boste, da ni nič narobe, če se postavite zase.

Vodnar

Če sedaj ne boste postavili svojih meja, se bo nadaljevalo izkoriščanje vašega prostega časa do te mere, da boste izgubili vso veselje, pa tudi podporo drugih, ki vas zares podpirajo.

Ribi

Ne umikajte se in ne bodite skopi z besedami. Udeležite se pogovorov, ki vas s svojo tematiko potegnejo. S tem boste doprinesli v skupinsko druženje nekaj novega in z zanimanjem vam bodo prisluhnili tudi novi ljudje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja