Astro

Horoskop za torek, 26. novembra

Andreja Novak
26. 11. 2019, 07.10
Posodobljeno: 26. 11. 2019, 07.11
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Danes ne bo vaš dan. Iskali boste priložnosti, da bi izpolnili svoje obljube, a boste preveč nemirni, da bi lahko kaj dobrega naredili. Umaknite se in v tišini delujte čim dlje. Tako si boste naredili najmanj škode.

Bik

Sprostili se boste, čustveni nemir bo popustil in lahko se boste zakopali v praktično delo, ki vas bo regeneriralo. Sodelujte z ljudmi, ki jih občudujete in pokažite dobro voljo takrat, ko jo čutite.

Dvojčka

V službi ali v skupnih projektih boste občutljivi na vse, kar se bo tikalo vas in vašega dela, zato se izogibajte spraševanju ali pogovoru na to temo. Želeli si boste priznanja na prehitro narejeno delo, a ga žal ne bo.

Rak

Optimizem vas bo dajal, predvsem na področju ljubezni in lahko, da boste pretiravali z ljubezenskimi izjavami, ki jih boste potem želeli umakniti in s tem zaredili čisto zmešnjavo.

Lev

Začutili boste moč in podporo okolja, da naredite spremembe v odnosih tako v službi, kot doma. Vsi tisti, ki vas imajo radi, vas bodo avtomatsko podpirali. Srečni boste, ko boste pokazali svoj pravi jaz.

Devica

Kreativni boste in uspešni v poslovnih dogovorih ali iskanju službe. Če želite spremembe, pokličite danes tiste ljudi, na katere ste že računali v preteklosti, da vam bodo pomagali.

Tehtnica

Umirili se boste in začeli se pripravljati na drugačno življenje, ki ga imate že nekaj časa v mislih. Skozi urejanje svojega fizičnega izgleda boste prišli do najboljših idej za prihodnost.

Škorpijon

Šli boste na krajšo pot, kjer boste zagovarjali svoje ideje in posel morebitnim poslovnim sodelavcem, investitorjem. Priložnost imate za ponovno obuditev tega, kar ste na začetku načrtovali.

Strelec

Sproščen in dober dan za vas. Ne glede na to, kaj bodo drugi govorili, si vzemite čas zase in se odločite točno tako, kot čutite, da je prav za vas. Podporo imate veliko, če boste sledili svojemu srcu.

Kozorog

Urediti boste želeli določene papirje, pogodbe za daljši čas, pa se bo zataknilo pri dogovorih. To vas bo presenetilo, saj je bilo že vse dogovorjeno vnaprej in ni nobenega vidnega razloga za spremembe. Počakajte.

Vodnar

Potreben bo odmik od okolja in od pritiskov, ki ste jih bili deležni zadnje čase. Ne dovolite več predvsem moškim, da vas jemljejo za samoumevne in da vas kadarkoli obremenijo s stvarmi, ki se vas ne tičejo.

Ribi

Zadovoljni boste z okoliščinami in s prijateljstvi, ki ste jih v tem obdobju stkali. Bodite odprti za srečanja, saj vam bodo prijatelji pomagali pri vašem poslanstvu in uredili možnosti za poslovni preboj.