Astro

Horoskop za nedeljo, 24. novembra

Andreja Novak
24. 11. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pazite na zdravje in se ne razburjajte po nepotrebnem. Imeli boste priložnosti podebatirati o prihodnosti, vaši in skupni. Smiselno je, da ste pozorni na izbiro besed, sicer se lahko kaj neprimerno interpretira. 

Bik
Neizmerna sreča vas bo preplavljala in ne boste točno vedeli, kaj vas bolj veseli. Občutek svobode ali ljubljenosti, ki jo boste deležni od osebe, ki vas na skrivaj občuduje že dlje časa. Čas bo za akcijo. 

Dvojčka
Sprejmite darila, ki vam bodo danes podarjena. Ne skrivajte se za obveznostmi, temveč si ustvarite čas za povabila, ki so prišla. Pomembno je, da ste odprti za dogajanje in sodelujete. 

Rak
Stisnjeni boste med potrebe po delu in med želje po sprostivi. Naredili boste salomonsko rešitev in zelo pohiteli z obveznostmi ter poklicali prijatelje za drugi del dneva. Koristno bo. 

Lev
Nemirni boste in želeli boste potrditev ljubljene osebe, da je še povezana z vami. Vsake toliko dobite prebliske o izgubi, ki pa so lahko resnični, če ne boste naredili prvih korakov v smeri želenih sprememb. 

Devica
Pogovorile se boste in zanetile še mimogrede prepire za stvari iz preteklosti. Vseeno se bo dobro izšlo, saj imate ob sebi ljudi, ki vidijo vaše srce in ne poslušajo samo vaših besed in reakcij. Navadite se, sedaj bo vse drugače. 

Tehtnica
Pretiravali boste v vseh smereh. V komunikaciji, v iskrenosti, v čustvih in za vse skupaj vam bo čisto vseeno. Veselili se boste sprememb, ki jih čisto vraževerno ne boste želeli podeliti z drugimi. 

Škorpijon
Pripravljeni boste na pogovore, nič pa ne boste mogli doseči z ljudmi, ki vas ne razumejo. Premislite, kdo vam je največ lahko pomagal in ponovno kontaktirajte to osebo. Bo smiselno. 

Strelec
Ljubeč dan v vam najboljši družbi. Odmaknili se boste od težav in se samo prepustili. En del vas si bo želel ostati tukaj za vedno, a ne bo šlo. Razmislite sedaj, kaj si zares želite od življenja in se odločite. 

Kozorog
Sproščeni in komunikativni boste, celo optimistični, kar bo nekatere ljudi v vaši bližini močno presenetilo. Gledali bodo, kaj se vam je zgodilo, vi pa se ne boste pustili motiti. Čas je že na vaši strani. 

Vodnar
Intenzivna in nasprotujoča čustva vas bodo prevzela in na pravi preizkušnji boste, kako se odločiti oz. čemu slediti. Svojim čustvom ali notranji integriteti? Premislite in si vzemite dovolj časa za to. 

Ribi
Ne glede na to, da niste tega načrtovali, se boste prav nenavadno zakljubili. Skozi pogovore boste namreč vse bolj zaupni in oseba vam bo prirasla k srcu. Samo malo bližine je še bilo potrebno.