Astro

Horoskop za petek, 22. novembra

Andreja Novak
22. 11. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Poglabljanje v težave vam danes ne bo prineslo prav nič dobrega. Opustite željo, da rešite stvari, saj ne boste dobili niti pravih informacij nisi vseh ljudi, ki jih potrebujete za vse. Nemir bo rastel v vas, pokurite ga s telovadbo. 

Bik
Optimistično boste gledali na vse nove odnose in druženja ter si na skrivaj želeli, da bi lahko vstopili v določeno družbo, ki jo že dlje časa opazujete. Približajte se dotični osebi, pozitivno boste presenečeni. 

Dvojčka
Radi se boste pogovarjali z osebo, ki vas bo več kot razumela. Skozi številne teme se bo zgodila lepa povezava in še preden se boste prav zavedli, boste na tiho zaljubljeni. Ne razlagajte tega doma. 

Rak
Sproščeni boste in vse vam bo šlo kot po maslu. Okolica bo pritiskala na vaše šibke točke, vam pa ne bo hudega jih priznati in s tem si boste zagotovili popoln mir in občudovanje. 

Lev
Zgodila se bo sprememba, pokazali boste svoje želje in dobili pozitivno reakcijo, kar vam bo odprlo življenje na polno. Optimizem in navdušenje se bo začelo kopičiti in lahko, da ga boste imeli na zalogi za celo zimo. 

Devica
Pomalo se vam bo začelo odpirati srce, kar vam bo povzročilo paniko, saj ne boste razumeli, kaj se dogaja. Ljubezen je tista, ki je nepredvidljiva, zato se ne pripravljajte na njo, samo sproščajte se in uživajte. 

Tehtnica
Večja sprostitev in dobra volja vas bo zajela. Navdušenje bo nalezljivo in razveselili boste mnoge ljudi. Skozi sproščeno komuniciranje boste prejeli zanimive in koristne novice, ki vam bodo dale novega upanja. 

Škorpijon
Ohranite svojo delovno vizijo, sočasno pa si dovolite biti sproščeni in družabni, ko je čas za to. Preverite, če se še znate zabavati brez, da bi imeli marketing in posel v mislih. Pestro bo! 

Strelec
Vse najboljše strelci! Danes sonce vstopi v vaše znamenje in začenja se dobro obdobje za vse vas. Preživite petek v sprostitvi in praznovanju vsega, kar se vam je že zgodilo v dobro in pričakujte najboljše. 

Kozorog
Polni boste energije in odločili se boste za nov režim življenja. Za pravi preporod. O tem ne razlagajte preveč naokoli, saj vam lahko pogovor in razlaganje ter opravičevanje naredi več škode kot koristi. 

Vodnar
Želeli si boste narediti načrt, a bo ostalo samo pri dobrih željah. Sedaj ni čas, da se obremenjujete, temveč da se učite sprostiti se sredi popolnega kaosa. Trenirajte, saj bo šlo. 

Ribi
Ustvarili si boste dober ugled, kar vam bo dalo še dodatne volje, motivacije za delo. Ne glede na to, da je petek, boste naredili veliko, vključno z dobro organizacijo vsega za prihodnje dni.