Astro

Horoskop za četrtek, 21. novembra

Andreja Novak
21. 11. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dobili boste zanimivo službeno nalogo, ki vas bo sicer veselila, ampak ne boste točno vedeli, kako se lotiti. Ne boste dobili dobrih navodil, pa tudi ljudje, ki bi vam morali pomagati, se bodo delali, da nič ne vedo. Počakajte. 

Bik
Pazite na besede. Lahko se zgodi, da boste v službi preveč zaupali sodelavcem o svojih ljubezni ali celo svoji simpatiji preveč razlagali o osebnih težavah, kar po povzročilo popoln kaos v vaših odnosih. 

Dvojčka
Dobili boste, kar ste si dlje časa želeli in neskončno boste veseli in hvaležni. Zadržite to zase in povabite samo izbrane prijatelje, prijateljice v vaše osebno praznovanje. To je začetek nečesa novega, lepega. 

Rak
Nihali boste med ljubosumjem in nesamozavestjo ter razmišljali, kaj je zares vaša krivda. Na srečo vas bodo prijatelji zmotili in vas povabili na kozarček ali dva. To bo spremenilo vašo perspektivo in zadovoljni boste. 

Lev
Točno boste vedeli, kaj je potrebno narediti, pa ne boste zbrali poguma. Čustva boste zaklenili vase in se delali, da je vse v najlepšem redu. Redki bodo videli resnico, a vam brez vašega dovoljenja ne bodo mogli pomagati. 

Devica
Povedali boste svoje pogoje za sodelovanje in se boste po dolgem času počutili dobro. Malo boste še nesigurni, a nihče ne bo pritiskal na vas, da morate pokazati rezultate preden sploh začnete z delom. Zanimivo bo. 

Tehtnica
Danes bo prišla novice, ki vam bo potrdila vaše sume, da je že prepozno, da je
ljubezen že preplavila vaše življenje. Brez besed bo med vama jasno, da gre za nekaj več kot samo simpatijo. Kar počasi, imate čas. 

Škorpijon
Strast bo prebudila vaše zanimanje in sočasno kreativno energijo. Lahko, da ste skozi sodelovanje že čutili bližino in naklonjenost, a danes bo preskočila iskrica, ki bo malo spremenila pogoje sodelovanja. 

Strelec
Zdelo se vam bo, da vas nihče prav ne razume. Čeprav ste se že vse dogovorili, je videti, kot da ste spet na začetku. Nihče ne bo točno razumel, kaj želite in ne bo pravega časa, da bi se poglabljali v to. 

Kozorog
Sproščeni boste v družbi vam posebne osebe in skozi druženje boste odkrivali vse več povezav . Godilo vam bo, kako ta oseba vidi vaše talente in se navdušuje nad vami. Lahko, da je to začetek novega obdobja v ljubezni, ki ste ga dolgo časa čakali. 

Vodnar
Utrujeni boste od vsega komuniciranja in organiziranja. Želeli in zaslužili so boste počitek, ki pa se ne bo izšel tako, kot ste pričakovali. Adrenalin, ki je v vas, vas namreč ne bo pustil počivati. Samo sprostite se in sledite dogajanju. 

Ribi
Pomembni boste in to vam bo godilo. Končno boste dobili priznanje za nekaj, kar sami veste, da je dobro, a ste morali dolgo čakati, da so to tudi drugi spoznali. Danes je ta dan, sprostite se in uživajte.