Astro

Horoskop za torek, 19. novembra

Andreja Novak
19. 11. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Čutila, vonj, sluh in vi se vam bodo okrepila in ne boste mogli mimo določenih dejstev, ki jih boste zaznali v službi. Preverite dejstva, preden se vržete na reševanje težav, ki niso se niti vidne. 

Bik
Občutljivi boste v odnosih in zaželeli si boste, da bi bilo vse drugače. Bodite pozorni, mogoče so to samo prvi znaki ljubezni, ki želi priti v vaše življenje. Ne bežite od nje, temveč poglejte ljudem v oči in dovolite, da vas vidijo v srce. 

Dvojčka
Polni boste idej, ki pa jih zaenkrat še zadržite zase, saj je vse preveč kaotično v tem trenutku, da bi vam kdo lahko zares prisuhnil. Zapišite pa si jih in v roku meseca dni vam bodo prišle prav. 

Rak
Tokrat boste na najlažji način zaslužili denar, z govorjenjem. Uspelo vam bo s svojo dobro voljo in sočutjem podpreti nekoga, ki vam bo odprl določeno finančno pot, za katero še sanjali niste, da obstoja. 

Lev
Ponosni boste na svoj dom in na svoj prispevek v njem. Ne bo vam sicer všeč, ko vas bodo bližnji malo odrivali od dogajanja, saj te precej garali za dosežke, ki si jih sedaj drugi lastijo. Ljubosumni boste in ne boste več skrivali slabe volje. 

Devica
Pretiravali boste z delom za druge in notranji nemir vam bo hitro narasel, zato pazite na svoj čas in ga ne posvečajte drugim takrat, ko ne veste točno, kaj vse bo potrebno narediti in če bo sploh vse skupaj imelo smisel. Informirajte se. 

Tehtnica
Želeli si boste, da je z vašimi bližnjimi vse v najlepšem redu, pri tem pa jim ne boste mogli drugače pomagati, kot z razumevanjem in strpnostjo. Tudi v poslu se dogajajo spremembe, ki jih samo sprejemajte, čas bo pokazal svoje. 

Škorpijon
Počutili se boste ujete in jezilo vas bo precej stvari, ki pa jih ne boste imeli s kom skomnicirati. Ne dovolite, da vas to ustavlja, nadaljujte s svojo potjo in realizirajte stvari, ki so odvisne samo od vas. 

Strelec
Danes se poslovno ne izpostavljajte, saj ne boste prejeli odziv, ki si ga želite. Lahko, da vam bodo naprtili stvari, za katere resnično niste nič krivi, vendar ne bo imelo smisla dokazovanje, temveč samo iskanje poti naprej. 

Kozorog
Malo megleno in čudno se boste danes počutili. Ne sprejemajte nobenih odločitev, niti ne spremljajte govoric ali jih ne jemljite resno. Opazujte, kaj se dogaja in če lahko, počivajte, uživajte, poslušajte glasbo, odmaknite se od ljudi. 

Vodnar
Nestrpni boste ob dejstvu, da ne morete napraviti tako, kot si želite. Bodite pozorni na fizično počutje, saj vam lahko notranji stres, ki si ga povzročate, oslabi imunski sistem. Sprostite se in si vzemite vsaj malo časa zase. 

Ribi
Vrnila se vam bo notranja moč in optimizem, kot da ste se prebudili iz dolgega spanja. Skozi dan boste imeli vse več idej in moči, pa tudi nemir in želje, da razrešite določne stvari, ki vas bremenijo. Čas je za akcijo.