napoved

Horoskop za soboto, 16. novembra

Andreja Novak
16. 11. 2019, 07.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Malo po svoje boste speljali dan in iz kratih opravkov, ki ste jih doma obljubili, bo nastalo celodnevno pohajkovanje s prijatelji, sodelavci. Ne, ne boste mogli   opravičiti tega doma.

Bik  
Ne borite se za prevlado tam, kjer to ni potrebno. Ni vse borba in niso vsi vaši tekmeci. Dobro bi bilo, če to vsaj danes spoznate. Uživajte v družbi, ki vam bo pogodu.  

Dvojčka  
Najboljši dan bo, če ga preživite zunaj med ljudmi ali na izobraževanju. Ne ostajajte doma, ker boste sprli vso družino z nedolžnimi komentarji. Včasih imate talent za to.

Rak  
Razdajali se boste za druge in to je vaše najbojše stanje. Odlične se boste počutili, dokler vas ne bodo za rokav vlekli tisti, s katerimi si pa ne želite več imeti toliko opravka.  

Lev  
Prijateljstvo vam je pomembno, zato boste želeli priskočiti na pomoč osebi, ki vam je pri srcu, a domači ne bodo za. Razmislite, kateri odnosi so tisti, ki vas podpirajo in v te vlagajte svoj čas.

Devica  
Občutljivi boste na vsako besedo in pogled. Navzven se boste sicer delali, da ni tako, a bodo vsi opazili. Pokažite svojo ranljivost, saj sicer drugi ne vedo, kako naj ravnajo z vami.  

Tehtnica  
Prehitri boste v reakcijah in si nakopali dodatnega dela, kar ni potrebno. Zato poskušajte držati jezik za zobmi in ne predlagajte vedno takšnih rešitev, ki jih potem morate sami izpeljati.

Škorpijon  
Zorpni boste, če ne bo vse po vaše in bižnji se vas bodo izogibali, saj vam ne bo lahko ustreč. Želeli si boste objema, a vaše obnašanje ne bo tega nakazovalo. Razmislite, kaj zares želite.  

Strelec   
Če le lahko, se danes ne izpostavljajte, saj boste deležni hudih kritik ali pa se vam bo očitalo nekaj, na kar ste zelo občutljivi. Pogovorite se z ljudmi, ki to želijo in jih ne odrivajte stran.

Kozorog  
Dan za zmenke in druženja ob dobri hrani in pijači. Ne branite se povabil, saj vam bo koristilo malo drugače preživeti čas. Prisrčni boste in ljudje vas bodo videli čisto v drugačni luči.

Vodnar  
Nestrpni boste in pri tem ne boste opazili, kako pritiskate na bližnje, ki ne želijo takšne naglice. Kasneje boste lahko užaljeni, ker niso sodelovali, zato se bodo malo odmaknili.

Ribi  
Imeli boste svojo rutino in težko vas bo spraviti iz nje, čeprav bi bilo koristno. Niste namreč v najboljši koži in dobri pogovori vas vedno razvedrijo. Sprejmite povabilo na kavo.