napoved

Horoskop za petek, 15. novembra

Andreja Novak
15. 11. 2019, 06.32
Posodobljeno: 15. 11. 2019, 07.01
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Odlično lahko izpeljete poslovne aktivnosti, zato se ne prepirajte z ostalimi, vodite jih.  Če se boste ukvarjali z malenkostmi, se bo vse, kar počnete, hitro sesulo. Sami odločate.

Bik  
Nemir in nestrpnost boste prevelika v vas, da bi lahko izpeljali stvari tako, kot ste načrtovali. Pazite na križ in se ne spuščajte v nič, kar ni danes nujno potrebno. Čas je za počitek.

Dvojčka
Čisto preveč se boste danes trudili za čisto premalo učinka. Razmislite, če resnično je vse to potrebno ali lahko pustite druge pri miru, da naredijo svoje delo. Sprostite se.

Rak
Odnosi vam bodo danes na prvem mestu in pozabili boste na svoje delo, na vse dogovore, ko vas bo kontaktirala simpatija. Nekaj časa bo okolica to še tolerirala, a ne več dolgo.  

Lev  
Odličen dan za druženje in vsi vam bodo jedli iz roke. Zato se z vsemi, razen domačimi lahko dogovorite karkoli. Ne hitite domov, dogovorite se za srečanja s prijatelji, ki vas čakajo.  

Devica  
Poslovna dogovarjanja bodo uspešna samo, če boste usmerjeni na odnose in ne direktno na denar. Ne izogibajte se stikom z ljudmi, še posebej v službi ne. Čas je za spremembe.  

Tehtnica  
Doma boste nemirni, zato je bolje, če se da ne bo prihajalo do nenadnih prepirov, ki jih ne zmorete več prenašati. Ne odločajte se nič takrat, ko ste jezni, energijo usmerite v fizične aktivnosti.

Škorpijon  
Prevzemite odgovornost in pokažite ostalim, kako in kaj je potrebno narediti. Ni dovolj, da jih popravljate takrat, ko ni dobro, temveč jim je potrebno jasno pokazati, kako naj delajo.

Strelec   
Toliko pozornosti bo na vas, da boste pozabili, kar je smisel druženja in speljali boste vse samo na svoj mlin. Lahko, da bo tokrat še šlo skozi, a ljudje ne bodo pozabili, zato previdno.

Kozorog  
Nujne, da se danes uredite za vse poti ven iz hiše, da boste samozavestni, ko bo prišlo do nekega soočanja, ki ste se ga bali. Ugotovili boste, da sploh ni tako hudo, če ste iskreni.  

Vodnar  
Ne boste v svoji najboljši koži. Ker ni potrebe, da vi vse vodite, se sprostite in dovolite, da še drugi pridejo na vrsto. Naučite se, da ne ocenjujete drugih na vsakem koraku, tudi vam bo lažje.

Ribi  
Razjasnite svojo situacijo vsaj sebi in si priznajte, kje je čas za spremembe. Niste zadovoljni s tem, kar je, ne bi pa nič spremenili. Zato se ne čudite, če ljudje ne vedo, kaj bi z vami.