napoved

Horoskop za četrtek, 14. novembra

Andreja Novak
14. 11. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Bodite pozorni na cesti in ne računajte, da vas bodo vaši hitri refleksi rešili iz vsake situacije. Strpnost je nujna, da se ne spravite v kakršnekoli težave.  Raje dinamično razmišljajte.

Bik  
Prehitro boste govorili in se mimogrede izdali. Mnogi bodo začeli dvomiti o vaši resnicoljubnosti. Ne prikrivajte dejstev o sebi, saj so čisto običajne stvari, ki jih drugi tudi poznajo.

Dvojčka  
V odnosih ne predvidevajte stvari, raje vprašajte, kar vam ni jasno oz. kar bi radi vedeli. Na ta način boste dokončno razjasnili težavne odnose, ki so vam zagrenili preteklost.   

Rak   
Sanjarili boste o ljubezni svojega življenja, pri tem pa pozabili, da je smiselno kaj konkretnega narediti, da pride v vaše življenje zares. Pravi pogovori in jasni cilji so vam potrebni.

Lev  
Danes je bolje, če se vas vsi izogibajo. Jeza bo žarela iz vas ne glede na okoliščine. Razmislite, kaj vas tako jezi in kaj obžalujete ter to energijo raje usmerite v saniranje preteklosti.  

Devica  
Od govorjenja  ne bo nič. Akcija bo potrebna in to med ljudi, tiste, ki se jih najbolj izogibate. Bodite iskeni in jasni, a čimmanj čustveni, saj ne razumejo, kaj se dogaja v vas.

Tehtnica  
Dober dan, saj ne boste več tako občutljivi in vpeti v delo in odnose. Ne hitite naprej v težave, počakajte, da vas same najdejo. Do takat si spočijte, naredite nekaj dobega za svoje telo.   

Škorpijon   
Nikakor ne boste našli pravega sogovornika in toliko boste imeli za predati. Lahko, da bo potrebna jeza, da bo odprla pot tam, kjer je že dogovorjeno. Ne čakajte, da se še bolj ne zaplete.

Strelec   
Pretirana samozavest vas lahko danes odnese, dobesedno. Izgubite lahko položaj, službo, prijatelje. Prisluhnite drugim, kaj vam želijo povedati in si nujno vzamite čas za razmislek.  

Kozorog  
Uredili boste določene papirje ali pričeli postopek, ki vam bo dal več svobode in smisla v odnosih. Jasno vam bo, da ne morete več čakati in odprli se boste za pomoč prijateljev, znancev.

Vodnar  
Vse boste želeli narediti sami, a je potrebno samo to, da jasno ohranjate vizijo, da ladja ne zapluje v napačno smer. Ostalega dela predajte čimveč svoji ekipi, nič ne bo narobe.  

Ribi  
Zelo je pomembno, kako komunicirate. Za spremembe, ki jih želite, je nujno, da ne gledate samo nase, temveč na skupno dobro, sicer vas ne bodo več jemali resno pri debatah.