napoved

Horoskop za sredo, 13. novembra

Andreja Novak
13. 11. 2019, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Uspeli boste nekoga prepričati v to, kar ste že dolgo želeli. To vam bo dalo veliko veselja in zagona za naprej, da se boste neumorno lotili novih projektov in vse sami zorganizirali.  

Bik  
Pretiravali boste v svoji navidezni ljubečnosti in sodelovanju, kar bo nekaterim povzročilo sume o vaših namerah. Ne manipulirajte, da se ne bo slabo končalo. Čas je za resnico.

Dvojčka    
Nihali boste med tem, da naredite nekaj dobrega za druge in med tem, kar je nujno, da naredite zase. Čas je, da se odločite zase, sicer tudi za druge ne boste mogli nič dobrega narediti.   

Rak    
S pretiranim govorjenjem boste čisto instinktivno rešili situacijo v službi, za kar vam bo nekdo zelo hvaležen. Vi pa še opazili ne boste, ker vas bodo tako zabavale reakcije ljudi.  

Lev  
Priznajte si, da gre za več kot bežno simpatijo in da tudi flirtanje počasi ni več dovolj. Ljubezen vas je zagrabila v svoj primež. Razveselijo vas samo stvari, povezane s to osebo.  

Devica  
Zmanipulirali boste situacijo doma, da bi prišli do nečesa, kar vam veliko pomeni. V zameno boste dobili preveč dela in zmešnjave, ki ste ji želeli pobegniti. Sprostite se in iskreno priznajte.  

Tehtnica  
Želeli si boste pobegniti od vsega, predvsem pa od ljudi. Z njimi se sicer ne boste zapletali v težave, a vseeno vam bodo jemali dragoceni čas in energijo za stvari, ki so vam pomembne.   

Škorpijon  
Super ideje boste imeli, predstavili pa jih boste malo manj super. Zato lahko, da bo vse skupaj padlo v vodo, saj nihče ne bo zares razumel, kaj želite. Potrudite se in jasno razložite.

Strelec   
Občutljivi boste, ker se stvari niso tako izpeljale, kot ste načrtovali. Zato boste previdno komunicirali in ne boste zares nič povedali, kar bo vrglo še dodatem sum na vaše namene.

Kozorog  
Sprli se boste z žensko osebo, ki vedno govori preveč. Tokrat bo govorila tudi neresnico, zato ne boste mogli biti tiho in boste močno reagirali, kar bo vas same presenetilo, a bo takoj bolje.  

Vodnar  
Dobra volja se bo pokurila in pokazali boste zobe tistim, ki mislijo, da vas lahko neštetokrat vodijo za nos. Jeza kar ne bo popustila in končno boste z njo dosegli rezultate.  

Ribi  
Smilili se boste sami sebi, a nikomur drugemu. Predobro vas poznajo in vedo, da je samo manjša kreativna kriza. Zberite se, telovadite, naj možgani dobijo več kisika in vse bo drugače.