napoved

Horoskop za torek, 12. novembra

Andreja Novak
12. 11. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven  
Polna luna vam bo  zagodla v odnosih.  Bodite pozorni na svoje besede, da ne boste posledic nosili še cel mesec ali dlje. S dobro komunikacijo pa lahko dosežete veliko, celo napredovanje ali povečanje ugleda tam, kjer si to najbolj želite.  

Bik  
Če je možno, se danes umaknite. Pojdite na pot ali daljši sestanek, saj boste sicer tarča opazk in obrekovanja. Preveč boste občutljivi, zato se ne postavljajte po robu,  pustite, da gredo stvari mimo.

Dvojčka  
V zmedi čustev polne lune boste prehitro obljubili nekaj, kar nikakor ne boste mogli realizirati. Ne čakajte, takoj, ko ugotovite zmoto, pokličite odgovorne in spremenite dogovor.

Rak  
Dobili boste lepo darilo, ki ga boste takoj dali naprej. A ko boste videli, kako nehvaležno so obdarovanci to sprejeli, se boste odločili, da nikoli več ne boste podarili naprej nečesa, kar je vam pri srcu.

Lev   
Za vas bo malo zasanjan dan in polna luna vam bo aktivirala hrepenenje po ljubezni, in sorodni duši. Lahko, da boste instinktivno poklicali nekoga, ali pa ga naključno srečali. Ne oklevajte.

Devica  
Morali bi dokončati službene stvari, pomembne projekte, a se vam ne bo dalo ukvarjati z opazkami in pretiranimi čustvi, zato se boste vsemu izognili. Lahko, da boste ostali kar doma.

Tehtnica  
Obeta se vam daljša zanimiva pot. Ne veste pa, kako bi se pripravili in kaj lahko pričakujete. Ne obremenjujte se, instinkt in ljudje so vam še vedno pomagali in tudi danes bo tako.  

Škorpijon  
Zanimivo srečanje, ki se lahko prelevi iz rahlega spogledovanja v pravo avanturo. Bodite le pozorni, da se o tem ne boste hvalili, saj bi lahko usodno vplivalo na vaš položaj doma.   

Strelec   
Uspešen dan bo, če se ne boste zapletli v prepire še preden se boste dobro zbudili. Opustite komentarje na stvari, ki se vas ne tičejo. Ne bodo vas prav razumeli in bodo težave.

Kozorog   
Odlična organizacija današnjega dne vas bo hitro pripeljala domov, kjer boste po dolgem času uživali. Dovolite si lenariti, sprostite se ali pa pripravite družinsko praznovanje.  

Vodnar  
Mnogim boste šli danes na živce s svojim optimizmom in pripravljenostjo pomagati, a vas to ne bo motilo. Zadovoljni boste s svojimi dosežki in nihče vas ne bo mogel spraviti iz tira.

Ribi  
Iskali boste navdih za naprej, a ga sami včasih ne zmorete najti. Pojdite v družbo, pogovorite se s kom. To vam bo takoj dalo novih idej in zagona za nove korake proti zastavljenemu cilju.