napoved

Horoskop za ponedeljek, 11. novembra

Horoskop.si
11. 11. 2019, 06.15
Posodobljeno: 11. 11. 2019, 06.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Visoki cilji in motivacija bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane kupček prihrankov.

BIK
Čeprav vedno bolj čutite praznino, pa vedno najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali drugim. Zato boste zelo radodarni, mogoče ne ravno z denarjem, ampak tudi z dobrimi deli.

DVOJČKA
Zmanjkuje vam izgovorov, saj vaš umik partner razume drugače. Dejstvo je, da si njegove bližine ne želite več tako kot v preteklem obdobju, kar boste tudi pokazali.

RAK
Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko zelo spodbudne. Največ boste danes naredili s prijaznostjo.

LEV
Nova obzorja vam bodo odprli prijatelji. Ves dan boste imeli vrsto priložnosti za poslovni in finančni uspeh, na vas pa je če jih boste izkoristili. Pomaga vam lahko upanje.

DEVICA
Vrata se vam bodo odpirala, ljudje bodo občudovali vašo iznajdljivost in vas bodo morda celo priporočali pri drugih poslovnih avanturah. Če boste začenjali posel, se vam lahko zgodi projekt, ki bo uspešen.

TEHTNICA
Delo s katerim boste izkoristili svoje sposobnosti bo opravljeno odlično s takojšnjimi učinki. Z nagrado boste več kot zadovoljni in tokrat se vam lahko ponudi priložnost za oddih.

ŠKORPIJON
Stvari bodo dobre, dokler bodo zadovoljive. Če ne, se boste morali potruditi, da kariera in finance ne bodo ušle izpod nadzora. Postavljeni boste pred večje odločitve, kjer bo potrebno pravilno odreagirati.

STRELEC
Z lahkoto boste v svoje življenje vnesli novo energijo, se podali na nove poti in se znebili negativnih vzorcev iz preteklosti. Ob strani vam bodo stali iskreni prijatelji, ki vas bodo ves čas vzpodbujali.

KOZOROG
Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem znanem slogu. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem.

VODNAR
Imeli ste občutek, da se je nekdo spravil na vas, in sedaj se to obdobje zaključuje. Vsaka preizkušnja ima v življenju določen namen. Le dovolj energije mora biti vložene.

RIBI
Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.