napoved

Horoskop za nedeljo, 10. novembra

Horoskop.si
10. 11. 2019, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki so vam zelo simpatični, morda se razvije tudi kakšna obojestranska simpatija. Pogovor o eni in isti temi vas močno vznemirja.

BIK
Poiščite družbo, saj morate povedati svoje mnenje, se nasmejati in zabavati, ker vas spremlja ugodna luna. Neverjetno zgovorni boste, celo klepetavi in to je nekaj, kar se vam dogaja, ko ste sproščeni.

DVOJČKA
Danes prihaja uničevalec in rušilec tistih razmerij, ki so izgubila iskrico in jih drži skupaj le še navada. Bodite bolj eksperimentalni in iznajdljivi, saj boste s tem ohranili pozitivno energijo v razmerju.

RAK
Bodite močni in sprejmite + odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije.

LEV
V ljubezni imate glavno besedo, čeprav ste že nekako nameravali odnehati in počakati na boljše čase. Svetla točka so prijateljski odnosi in obujanje razmerja, ki vas razveseljuje.

DEVICA
Najboljši nasvet, ki vam ga lahko damo, je, da še naprej iščite nove priložnosti, saj vas bodo čakale. Če nekaj ne deluje, ne izgubljajte časa, ampak stopite korak višje.

TEHTNICA
Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko vnesete spremembe v svoje življenje. Vaši najpomembnejši interesi bodo napredek, dobro počutje, umirjeni odnosi in širjenje lastnih obzorij.

ŠKORPIJON
Srečanje s prijateljem vas bo nekoliko zmedlo, toda na koncu boste umirjeni, saj se je očitno začelo novo in prijetnejše poglavje. Pred vami je čas plodnosti in ustvarjalnosti.

STRELEC
V ljubezni imate glavno besedo, čeprav ste že nekako nameravali odnehati in počakati na boljše čase. Svetla točka so prijateljski odnosi in obujanje razmerja, ki vas razveseljuje.

KOZOROG
Zaman čakate v nedogled. Kmalu boste dobili priložnost za pristno bližino in predanost v odnosu z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Zagrabite dobro energijo, ki prihaja.

VODNAR
Določene stvari boste napačno razumeli. Radi bi premislili povsem trezno in hladno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče.

RIBI
Veliko boste naredili na področju duhovne preobrazbe, zamikal vas bo tudi bolj zdrav način življenja, le nekaj volje boste še potrebovali. Najbolj uspešni boste v skupinskih vadbah.