napoved

Horoskop za soboto, 9. novembra

Horoskop.si
9. 11. 2019, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Določene stvari boste danes napačno razumeli. Ljudje so vse skupaj opazovali z drugačne perspektive kot vi. Radi bi premislili povsem trezno in hladno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče.

BIK
S partnerjem se nikakor ne boste mogla uskladiti. Če vas nihče nujno ne bo potreboval, se lahko pojavi občutek nezadovoljstva in samote. Ne vdajajte se črnim mislim, ki prihajajo zvečer.

DVOJČKA
Preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. Ne izgubljajte časa, le pripravite vse potrebne dejavnike, ki vam bodo zagotovili uspeh in srečo.

RAK
Dan vam prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste zelo sposobni. Premiki se nakazujejo tudi na finančnem področju.

LEV
Zavrtite pomembno številko in navežite stike z osebo, ki prihaja od daleč in o njej razmišljate že nekaj časa. Dogovorili se boste brez težav, saj vam bo predlog zelo pisan na kožo.

DEVICA
Pred samskimi je čas, poln veselja in dobre volje. Ne bo vam manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, zapomnite si.

TEHTNICA
Danes se vam obetajo na ljubezenskem področju bolj ugodne vibracije. Možna je celo konkretna odločitev, če se že nekaj časa odločate o njej. Člani družine se vam bodo začeli bližati in opravičevati.

ŠKORPIJON
Napetost med vami in partnerjem bo počasi minila, kar vam bo povrnilo upanje v vajin odnos. Situacija je namreč v zadnjem času že dosegla vašo čisto zadnjo mejo.

STRELEC
Preveč dragocenega časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje in lahko celo počakajo. Za vroč zmenek je najbolj primeren večer, saj boste takrat zelo razigrani.

KOZOROG
Pokazati morate več iznajdljivosti. Le tako boste našli izhod iz trenutne situacije, posebno če je vpleten še nekdo, ki ga želite navdušiti. Izboljšujejo se odnosi s prijatelji.

VODNAR
Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne najdete. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.

RIBI
Prednost dajte tistim, ki se do vas obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični do vas. Ko boste prepričani da delate prav, lahko mirno nadaljujete v tako kot ste si zastavili.