napoved

Horoskop za petek, 8. novembra

Horoskop.si
8. 11. 2019, 06.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Odlično razpoloženi boste polni zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte predvsem sebi. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo nesporazum spravil ob živce, boste pokazali bojevitost.

BIK
Razmerja, za katera ste se trudili, da jih popravite ali osvežite, lahko zlahka razpadejo zaradi ene nepremišljene besede. V tem času boste ugotovili, da vaša dejanja lahko naredijo veliko razliko.

DVOJČKA
Niste v najboljši koži, zato se tam, kjer niste sigurni vase, ne izpostavljajte preveč. Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se sprostite in po možnosti usmerite v kaj drugačnega.

RAK
Načrti bodo dobro zastavljeni, vi pa zadovoljni z izkupičkom. Nepričakovana dejanja vas bodo večkrat želela zmesti, vendar lahko vse to prebrodite, če boste dovolili, da vas nekdo usmerja.

LEV
Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, v družbi katerih boste danes zelo sproščeni.

DEVICA
Zakaj bi se ves čas samo pritoževali, ko pa lahko naredite pomemben korak in se podate naprej po svoji poti, polni samozavesti in ljubeznivega delovanja.

TEHTNICA
Poskusite najprej pomisliti na realno situacijo, šele nato se podajte v akcijo, če bo to sploh še potrebno. Nekoliko bolj se ljubljeni osebi prilagodite, prihaja več ljubezni.

ŠKORPIJON
Ne bodite črnogledi, stvari ki se dogajajo, so kratkoročnega značaja. Vsekakor pričakujte še eno priložnost, ki vam bo ponudila veliko več. Čim prej se morate dogovoriti.

STRELEC
Ne boste ravno prekipevali od energije, primanjkovalo vam je pa tudi ne bo. Bolje boste spali, kar se vam bo poznalo na obrazu. Naj bo dan namenjen počitku.

KOZOROG
Na obzorju je nekaj, kar vam veliko pomeni in vas mika že nekaj časa. Srce vam bo zadovoljno poskočilo, saj boste doživeli prijetno presenečenje s strani osebe nasprotnega spola.

VODNAR
Vaše smole, ki vas je spremljala in vam ni dovolila zaslužiti, je konec. Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred odločitvijo za kakšno samostojno pot preverite vse možnosti.

RIBI
Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili z lahkoto, kar vas bo razveselilo. Pokažite prijateljem, da vam lahko zaupajo.