napoved

Horoskop za četrtek, 7. novembra

Horoskop.si
7. 11. 2019, 06.00
Posodobljeno: 7. 11. 2019, 07.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes lahko podarite prednost prijateljstvu in ljubezni. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Nekoga ne morete pozabiti.

BIK
Povsem po naključju vam bo nekdo, ki vam je všeč prekrižal pot, kljub temu pa boste vzkipeli. Ali res ne znate nadzorovati svojih odzivov. Zamislite se in skušajte nekaj spremeniti.

DVOJČKA
Prenehajte odlagati osnovne stvari do zadnje minute, npr. obisk pri zdravniku. Preverite in se prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, ko se pojavijo in jih preprečite.

RAK
Vsekakor se držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti.

LEV
Planeti vam v današnjem dnevu obljubljajo napete trenutke in prelepe spremembe. Pomembno pa je, da partnerju sporočite, kakšne so vaše želje in pričakovanja.

DEVICA
Samskim kot večnim optimistom bodo šteti dnevi svobode, saj prijateljevanje s všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen je na pohodu tudi pri tistih, ki ste v resni vezi.

TEHTNICA
Družinske odgovornosti bodo v današnjem dopoldnevu spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagajte si s prilagodljivostjo in uspelo vam bo nemogoče.

ŠKORPIJON
Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano, in ne bodite preveč togi, kot tolikokrat do zdaj. Vezani vztrajajte glede načrta, ob katerem sta z drago osebo že dogovorjena.

STRELEC
Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo in zadeva osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost.

KOZOROG
Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji v današnjem dnevu ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov.

VODNAR
Nove priložnosti, optimizem in dobra volja, vas bodo spremljali na vsakem koraku. Deležni boste vzpodbude bližnjih. Vaši trenutki sreče se bodo odvijali do večera.

RIBI
Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno. Pred vami je precej razgiban dan. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju.