Napoved

Horoskop za sredo, 6. novembra

Horoskop.si
6. 11. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
V svoji koži se boste počutili odlično, kar bodo opazili vsi. Nihče se vam ne bo mogel upreti, še najmanj pa nekdo, ki ga imate radi. Priložnosti, ki jih boste deležni, se bodo ves čas pojavljale.

BIK
Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s svežo energijo lahko nadaljujete svojo pot.

DVOJČKA
Od družine in prijateljev lahko danes pričakujete podporo. V ljubezni vam bodo cvetele rože kakor še nikoli, ključ do uspešne komunikacije pa bo v odkritosrčnosti in zaupanju.

RAK
Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček občutno večji. Merkur vam jo bo občasno zagodel, saj s stresnimi situacijami ne bo skoparil. Zato pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.

LEV
Morda bi si morali narediti nekoliko drugačen urnik, ki ga boste popestrili z novo zanimivo dejavnostjo. Venera vam bo še posebej naklonjena, če se nahajate v resnem razmerju.

DEVICA
Srčni nemir se vas lahko dotakne, ko se bosta s partnerjem podala novim dogodivščinam na proti. Ne trudite se posebej ugajati, ker ste simpatični prav takšni kot ste.

TEHTNICA
Ne odločajte se prehitro, še posebej takrat, ko bo treba odločitve sprejeti na poslovnem področju. Nagajala vam bo vaša trma, ki vas bo danes spremljala na vsakem koraku.

ŠKORPIJON
Danes se vam lahko podre kakšen odnos, vendar vam ne bo jasno, kje tiči razlog. Bodite bolj spontani in se brez-skrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde.

STRELEC
Nikoli niste bili in nikoli ne boste agresivni, zato vas bodo ljudje z grobim pridihom še bolj odbijali. Hrepeneli boste po nežnosti in umirjenosti. Bolj intenzivno se boste nagibali tudi k umetnosti.

KOZOROG
Na trenutke se boste počutili nekoliko nezadovoljno saj se nekdo ne bo odzval kot ste si zamislili. Številni dvomi bodo poskrbeli, da bo vaše razpoloženje do bližnjega nekoliko napeto.

VODNAR
Dan prinaša dodatno delo, vendar si prav vsega ni treba takoj naložiti, naj mine nekaj časa, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran bolj labilnih.

RIBI
Prikupil se vam bo nekdo iz družbe, ki vam je neznana, kar vas bo na začetku nekoliko presenetilo. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, posebno če trenutno iščete le potrditev.