Astro

Horoskop za ponedeljek, 4. novembra

Horoskopi.si
4. 11. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Zrelejši ste kot se zavedate, vaša moč prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti, dodaja jo tudi luna. Če želite zmagati, morate biti pripravljeni na občasno izgubo. In pustite karto ali dve odprti.

BIK

Pripravljeni boste na nove začetke, saj vas spremlja ugodna planetarna pozicija. Primanjkovalo vam bo le direktnosti, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti.

DVOJČKA

Na pomembnem srečanju boste bolj zadržani kot običajno. Prepričani boste o svojem prav, kar bo okolico nekoliko presenetilo, vendar se boste težko izpostavljali. Glede čustev preveč nihate.

RAK

Izkoristite svojo domišljijo, ki jo prinaša planetarna pozicija, ter svoje delo obrnite v hobi. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim, simpatičnim začetkom.

LEV

Ponudila se vam bo priložnost, kar pomeni, da boste morali v nekaj zanimivega vložiti veliko svojega časa in energije. Pričakujete lahko tudi manjše ljubezensko nezadovoljstvo.

DEVICA

Polni energije boste danes usmerjeni k uresničevanju skritih in pikantnih želja. Na zasebnem področju prihaja priložnost za iskren pogovor, kar boste tudi z veseljem izkoristili.

TEHTNICA

Previdni bodite v odnosih s sodelavci, saj vas ne bodo razumeli kot bi želeli. Ne skrbite, če se boste morali znajti sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba, saj boste pogumni.

ŠKORPIJON

Danes boste spoznali, kako pogosto se stvari zgodijo čisto po naključju, kakršnega si sploh nismo upali pričakovati. Energije, ki prihajajo popoldan bodo razpršene.

STRELEC

Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo danes prav prijetni, kar vas bo navdihnilo z optimizmom.

KOZOROG

Kljub notranji napetosti se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko borbene energije in praktične naravnanosti vas vodi v akcijo. Prijetni komplimenti bodo polepšali vaš večer.

VODNAR

Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas močno vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste najbolj vajeni prilagajati.

RIBI

Poslovne in finančne situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Prijateljstvo bo danes dobilo za vas poseben pomen.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.