Astro

Horoskop za torek, 29. oktobra

Horoskopi.si
29. 10. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN

Samozavest, ki jo prinaša luna v škorpijonu, vam bo danes v pomoč pri poslovnih srečanjih, ne glede na to kaj se bo dogajalo. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki zadevo obvlada.

BIK

Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo vašo izgubljeno motivacijo in voljo. Pozno zvečer boste veliko bolj optimistično naravnani.

DVOJČKA

Energija današnjega dne, ki jo prinaša luna v škorpijonu, bo spodbujala bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.

RAK

V službi ali šoli se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu, ki ste mu všeč ne bo najbolj po godu.

LEV

Odmislili boste notranjo zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj bo danes končno na vaši strani, zato se podajte v konkretno akcijo.

DEVICA

Uspeh pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi, ki nam pomagajo postati boljši. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti.

TEHTNICA

Poslovno boste delovali prodorno, saj vas spremlja luna v škorpijonu. Zasebno boste odprti in pokazali boste zanimanje ter osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami nezadovoljna.

ŠKORPIJON

Danes boste kljub ugodni luni raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste napeti in nervozni, saj se boste znašli v dilemi.

STRELEC

Prihajajo številne obveznosti, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada takšna, da vas bo prepričala. Ostane še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi tako kot bi želeli.

KOZOROG

Največ nesporazumov bo na zasebnem področju, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, zato ne oklevajte.

VODNAR

Ležerni in konfliktni boste, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso podobni. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah veliko lažje izognili.

RIBI

Pripravljeni boste prepustiti se energijam okolice. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko na področju dela pomagajo, česar prej nikakor niste želeli sprejeti.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.