Astro

Horoskop za ponedeljek, 28. oktobra

Horoskopi.si
28. 10. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, zato se že vnaprej pripravite na manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili.

BIK

Iskanje sreče prihaja na plano, še posebno danes, ko bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti v prihodnosti.

DVOJČKA

Spremembe na ljubezenskem področju bodo kmalu postale neizogibne, a boste kljub temu odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti se zase.

RAK

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo napredek. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem.

LEV

Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti in zapleti na ljubezenskem področju.

DEVICA

Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel.

TEHTNICA

Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.

ŠKORPIJON

V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite veliko več.

STRELEC

Želite si nekaj konkretnega in danes boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj kar pričakujete že dlje časa. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo dobro vplivala tudi na okolico.

KOZOROG

Preveč govorite, toda kljub temu boste danes ves dan v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v nezavidljivem položaju.

VODNAR

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki je nenehno v vaših mislih in se ob njej odlično počutite. Večer vam prinaša razigrana presenečenja.

RIBI

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo danes v notranjosti vznemirjala.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.