Astro

Horoskop za petek, 25. oktobra

Horoskopi.si
25. 10. 2019, 06.34
Posodobljeno: 25. 10. 2019, 07.14
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Verjemite v ljubezen in prišla bo do vas, ob tem pa ne mislite, da bi se morali preveč truditi ali pa celo žrtvovati zanjo. Nikar se danes ne ukvarjajte z ljudmi, ki neprestano nekaj želijo od vas.

BIK

Danes bodo prisotni izraziti nesporazumi, tako doma kot v poslovnem krogu. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne zamerite.

DVOJČKA

Nekaj vam še ni najbolj jasno, čeprav se vse dogaja v zanimivi smeri. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo v zadnjem momentu odvzeli čas.

RAK

V današnjem dnevu boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti in osebno napredovati.

LEV

V današnjem dnevu boste začutili breme, da se morate na hitro odločiti. Potegnite ven najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa. Zaupajte ljubljeni osebi, ki čaka na potrditve.

DEVICA

Naloga, ki vas čaka, je težka, čeprav ste pogumni. Trma se vam tokrat lahko obrestuje, saj boste dokazali, da ste imeli prav, ko ste trdili, da se nekaj nagiba v vašo smer.

TEHTNICA

Opravka, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši mogoči način, s pomočjo nove in zelo preudarne rešitve. Ljubezensko sporočilo bo še ena svetla točka v današnjem dnevu.

ŠKORPIJON

Če želite ohraniti ponos, bodite kar se da potrpežljivi in bolj prilagodljivi. Samskim se bo pokazala možnost nove ljubezni oziroma poznanstva, ki lahko hitro prerase v kaj več.

STRELEC

Danes se boste počutili nekoliko bolj utrujeni kot sicer. Bodite previdni, saj se lahko loti prehlad. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste utrujeni, zato se izognite težjim opravkom.

KOZOROG

Storili boste nekaj, zaradi česar vam bo najprej nekoliko žal. Potem se bo vseeno pozitivno razpletlo. Nasmehnite se, saj vam ugodna pozicija planetov obeta veliko več energije.

VODNAR

Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog, saj najbolj zaupate ljudem znotraj njega. Vprašajte se, ali za vsem tem tiči tudi del vašega nerazumevanja.

RIBI

Poslovno področje prinaša danes nekaj zmede in napetosti. Niso vam všeč strogi načrti, zato se boste dobro odrezali, tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.