Astro

Horoskop za četrtek, 24. oktobra

Horoskopi.si
24. 10. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Dan, ki je pred vami, bo obarvan z notranjimi spori in predvsem ljubezenskimi dvomi. Vse to neravnovesje vas lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje obžalovali.

BIK

Danes boste delovali budno in pogumno, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prinašalo zadovoljstvo in prebudilo vašo ustvarjalnost.

DVOJČKA

Imate občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da se pogovorite o zadevah, ki so kočljive. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja.

RAK

V današnjem dnevu boste pod vplivom preteklih dni. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda nikar ne sklepajte prehitro. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje.

LEV

V današnjem dnevu bo na vrsti nekaj nesporazumov, ki vas bodo obremenili. Nekdo je še vedno prisoten v vašem življenju, čeprav vas to počasi že močno obremenjuje.

DEVICA

Danes se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti. Sami najbolje veste, kaj je prava resnica, zato ničesar ne prikrivajte.

TEHTNICA

Potrebujete več časa za odločanje, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni in zraven še malce nerodni.

ŠKORPIJON

Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade preveč dragocenega prostega časa. Vaše srce bo nemirno, saj se bo nekdo odzval drugače od pričakovanj.

STRELEC

Ne ozirajte se na zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni in hkrati zadovoljni.

KOZOROG

Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas zelo spoštuje.

VODNAR

Optimistični boste in ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni in ne komplicirajo. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim skritim mislim in ciljem.

RIBI

V družinskem krogu bo v današnjem dnevu razigrano. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni ne glede na vse priskočiti na pomoč.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.