Astro

Horoskop za torek, 22. oktobra

W.Y.
22. 10. 2019, 06.58
Posodobljeno: 22. 10. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Današnji dan bo za vas poseben in poln raznih nihanj. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga lahko brez slabe vesti.

BIK

Potrebujete mir, da zaslišite svoje misli, a znali boste pokazati tudi svojo trmoglavost. Odsotnih misli boste in v dvomih, kakšen naj bo vaš naslednji korak. Prihajajo manjše ohladitve.

DVOJČKA

Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo in vas vznemirjajo. V enem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in razni konflikti.

RAK

Svoboda in trdna volja vas bosta danes popeljali novim dogodivščinam naproti. Ravno na delovnem mestu vas na eni strani obišče vila kreativnega izražanja in na drugi prijetna priložnost.

LEV

Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste izpopolnjeni, kar vam bo nekdo od prijateljev zavidal.

DEVICA

Ljubezen se vam počasi, vendar na prijeten način približuje. Odlično se boste ujeli z nekom, ki je podobnega temperamenta in razume vašo razigranost. Na poslovnem področju boste imeli možnost nadgradnje.

TEHTNICA

Danes boste ujeti v manjše obremenitve, povezane s financami, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste miru, toda življenje bo prinašalo nove obremenitve, ki jih bo treba rešiti.

ŠKORPIJON

Dobili boste zanimivo idejo in takrat boste točno vedeli kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice. Vseeno pa pazite, da ne boste šli preko svojih meja.

STRELEC

Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste konec dneva vse skupaj uspešno izpeljali.

KOZOROG

Danes si boste vzeli več časa zase in preprosto uživali. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. Ugotovite, čemu se lahko izognete.

VODNAR

Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo in vas nekoliko prestrašilo. Na isto zadevo poglejte iz drugačnega kota in vse skupaj vas bo nasmejalo. Zvečer prihaja strast!

RIBI

Bolj sproščeni boste kot v preteklih dneh, saj vam bo družba prijateljev zelo naklonjena. V razmerju ali poskusih osvajanja, boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni kot ostali.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.