Astro

Horoskop za soboto, 19. oktobra

W.Y.
19. 10. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Odnosi bodo nekoliko bolj izpostavljeni sredi dneva. Brez odvečne razlage in brez slabe vesti se boste odločali v svoji smeri in nizali predlog za predlogom.

BIK
Danes se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate. Tisti, ki vas v čaka prosti čas, si ga boste znali odlično organizirati.

DVOJČKA
Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose, še posebej v dopoldanskih urah.

RAK
Planetarni vrtinec bo poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale in spravljale v kočljive položaje, kjer boste prisiljeni uporabiti svojo iznajdljivost.

LEV
Prišli boste do pomembnih in hkrati nenavadnih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden pa bo dan na področju posla in finančnih zadev.

DEVICA
Venera bo danes poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim videzom. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim, ki ste že dlje časa samski.

TEHTNICA
Potreba po uspešnosti bo dvigovala ambicioznost, zaradi česar bodo nekateri prikrajšani za uspeh. Spoprimite se sami s sabo in se raje za nekaj ur podajte v naravo.

ŠKORPIJON
Precej boste razdražljivi in vedno pripravljeni na boj z okolico. V vas se pripravlja nov udar predvsem na finančnem področju. Čisto drugače bo v drugi polovici dneva.

STRELEC
Če prisegate na samski stan, potem ste zdaj v težjem položaju, ker se ta privilegij vsaj začasno izteka. Oseba, ki je vstopila v vaše življenje vam ne da spati in pojedli boste vse izrečene besede na to temo.

KOZOROG
Čaka vas nekaj manjših, vendar prijetnih presenečenj. Dobro naložen denar se vam bo zelo obrestoval, kar vam bo vlilo voljo do novih vlaganj. Dobro premislite in se nekoliko posvetujte z osebo, ki ji lahko zaupate.

VODNAR
Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebej v večernih urah, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali.

RIBI
Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od določenega odnosa.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.