Astro

Horoskop za petek, 18. oktobra

W.Y.
18. 10. 2019, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Čeprav ste vajeni finančnega kupčkanja vam bo vzelo dih, ko ugotovite, da so izdatki presegli vso razumno mejo. Trdno odločeni, da v najkrajšem času nadomestite preveč porabljenega, vse kapacitete usmerite v delo.

BIK
Dokazali boste, da zadevam, ki so kočljive znate priti do dna in tako boste doživeli kopico uspehov. Poskrbite za svoje telo. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter bodite samozavestni.

DVOJČKA
Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici dneva. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo.

RAK
Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva, kljub temu pa prinašajo pozitivno vznemirjenje. V ljubezni bodo zvezde na vas vplivale čutno in romantično.

LEV
Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Večerne ure bodo nekoliko bolj stresne.

DEVICA
V današnjem dnevu vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja in se nekako premaknili naprej.

TEHTNICA
Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi dneva, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko razjezi.

ŠKORPIJON
Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite v svojem življenju.

STRELEC
Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru zaradi nakopičenih napetosti sledijo konflikti, preko katerih lahko celo prekinete določeno razmerje.

KOZOROG
Poslovne zadeve bodo danes potekale v pravi smeri, kar bo za vas, ki ste zelo podjetni ključnega pomena. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil finančno pomoč.

VODNAR
Čeprav se veselite vikenda, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje.

RIBI
Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.