Astro

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

W.Y.
17. 10. 2019, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zvezde vam bodo danes naklonjene. Premišljeno in mirno se boste lotili projekta, ki zahteva od vas znanje, razum in kanček sreče. Ravno na srečo boste stavili in imeli še kako prav.

BIK
Srečali boste osebo, ki vam je v preteklosti ogromno pomenila. Nikar ne zidajte gradov v oblakih, saj situacija ni čisto nič drugačna, kot je bila v preteklosti.

DVOJČKA
Ker si na področju dela niste povsem na jasnem, kaj hočete, boste dolgo odlašali in zavlačevali. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba.

RAK
Ob potrjenem uspehu, si boste želeli le eno, da se delež prenese na partnerja, saj je bil eden redkih, ki vas je v kritičnih trenutkih poveličeval do neba. Tudi samski boste danes zadovoljni.

LEV
Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo morda že skoraj pozabili. Prilagajali se boste brez težav, posebno če se odpravljate na kakšen pomemben sestanek.

DEVICA
Nadrejeni so vstavili elemente, ki so lahko zavajajoči. Danes boste arhivirali pomembne službene zadeve in prostor barvno popestrili in ga osvežili z dodatki.

TEHTNICA
Prekipevali boste od ustvarjalnosti. Ideje ne bodo presahnile, zato boste poklicali nekoga izmed vaših prijateljev, da dobite njihov odziv. Izzivi na delovnem mestu bodo pozitivni.

ŠKORPIJON
Danes prihaja na osebno področje svež veter. Poskušali boste uvesti nekaj popestritve v odnose. Sprejeli boste tisto priložnost, katera vam bo prinesla veselje.

STRELEC
Umirjenost vam bo vlila zaupanje in dobili boste odgovore na svoja vprašanja. Tudi doma boste deležni podpore. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, da to predlaga nekdo drug.

KOZOROG
Dobili ste veliko zagona in ostane vam le še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo že v preteklosti težje rešljivo. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični.

VODNAR
Povezovali se boste z ljudmi, ki bodo pripravljeni razumeti vaše ideje. Vezani ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko opečete, tudi dolgoročno.

RIBI
Prihod nove osebe v vašo bližino vas bo danes močno vznemiril. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar še ne veste.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.