Astro

Horoskop za torek, 15. oktobra

Horoskop.si
15. 10. 2019, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj.

BIK
Za svojo ustvarjalnost boste potrebovali veliko svobode. Z nadrejenimi se dogovorite, da delate sami, saj bi vas sicer delo v timu omejevalo. Kmalu opravičite zaupanje, saj bo uspešnost jemala dih.

DVOJČKA
Ure, celo minute boste imeli natančno prilagojene tempu, ki ga živite. Celo družabna srečanja bodo skrbno načrtovana, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno.

RAK
Če ste malo zaspali na preteklih dogodkih, je pravi trenutek da se predramite in sledite svojim ciljem. Popoldne se udeležite organizirane razprave na temo pospeševanja prodaje.

LEV
V vsakem dogodku vidite priložnost zase. Danes boste veliko časa namenili raznim zabavam in prireditvam, kjer navzoče pozdravite s pridihom hudomušnosti.

DEVICA
Izredno zahtevni boste in zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika danes mera potrpežljivosti.

TEHTNICA
Zanimiva predavanja, potrjena s strani uporabnikov bodo potrditev, da ste na pravi poti, tudi za vas. Druga polovica dneva bo zabavno obarvana, vaš prosti čas pa zapolnjen z družabnimi udejstvovanji.

ŠKORPIJON
Tisti, ki boste v današnjem dnevu imeli odprte oči si lahko obetate pozitivne spremembe na številnih področjih. S svojo uglajenostjo pritegnete poslovne partnerje s svežim kapitalom.

STRELEC
Ljubezenskim dogodivščinam še ni videti konca, vseeno pa danes pade odločitev, saj kemije ni moč prezreti. Novo nastala situacija bo terjala nekaj več organizacije.

KOZOROG
Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da je vaša odločitev najprimernejša. Oseba iz preteklosti je še vedno v vaših mislih.

VODNAR
Sprva boste dopoldne navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove načrte. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo.

RIBI
Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo. Ne zanemarjajte pomembnih iztočnic.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.