Astro

Horoskop za soboto, 12. oktobra

Horoskop.si
12. 10. 2019, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Popotnica za današnji dan bo dejstvo, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti. Prenehajte iskati izgovore za nekoga, ki si tega resnično ne zasluži, raje poskrbite zase.

BIK

Napetosti v odnosih povečujejo potrebo po odmiku, ki lahko nekoga od prijateljev prestraši. Stik s samim sabo bo dane nekaj, kar vas bo popeljalo k višjim vibracijam naproti.

DVOJČKA

Danes boste uživali v strastnih trenutkih in pikantnih pogovorih z ljubljeno osebo. Dan je pravi čas za sprostitev. Razmišljanje o dodatnem služenju denarja vas lahko izčrpa.

RAK

Na področju čustev boste danes bolj odprti kot običajno, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo. Dobra energija bo spodbudila tudi vašo ambicioznost na področju dela.

LEV

V današnjem dnevu prihaja zanimiva dilema. Končna odločitev ne bo enostavna, saj bo na voljo veliko možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato nikar ne bodite tako nestrpni.

DEVICA

Dober odnos s prijateljem vam bo pomagal, da se zazrete vase in si odgovorite na skrita vprašanja. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo všeč.

TEHTNICA

Usmerite danes vso energijo v razmislek povezan z napredkom v ljubezenskih odnosih. Privoščite si kozmetično razvajanje, ki vas bo ponovno prebudilo in hkrati notranje umirilo.

ŠKORPIJON

Ne glede na težave iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si pred kratkim zastavili. Danes boste s svojim premišljenim delovanjem odraz modrosti in odgovornosti.

STRELEC

Danes ne boste najbolj prepričani, ali vam to kar se dogaja na področju medsebojnih odnosov ustreza, posebno če nekdo še ni povedal svojega mnenja, čas pa gre hitro naprej.

KOZOROG

V današnjem dnevu se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina, saj boste močno kulturno usmerjeni. Zaželeli si boste novih podvigov, glavno vlogo pa bo igrala ljubezen.

VODNAR

Želja po vznemirjenju danes ne bo zadoščena. Poskusite se naravnati na energije dne bolj sproščeno in nikar ne iščite zapletov in težav tam kjer jih ni. Vztrajajte!

RIBI

Že zjutraj boste podali prijetnim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že utrujeni. Sproščala vas bo družba tistih, ki se znajo poglobiti v bistvo zadeve.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.