Astro

Horoskop za četrtek, 10. oktobra

Horoskopi.si
10. 10. 2019, 06.24
Posodobljeno: 10. 10. 2019, 06.24
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Odnosi bodo danes stresni, bolj napeti in vi konfliktno naravnani. Pogovorite se s z ljubljeno osebo, prisluhnite njenim besedam, le tako se boste notranje malo lažje sestavili.

BIK

Danes boste razdraženi in najboljše se boste počutili v samoti. Izogibajte se torej večji družbi, saj se lahko zapletete v prepir. Težave boste imeli z osebami nasprotnega spola.

DVOJČKA

Tekom današnjega dne boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate na področju dela, saj vam nihče ne bo bral vaših misli in idej.

RAK

Sestanki bodo danes uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli zaradi prijetnih energij, ki jih boste zaznavali. Načrti bodo sprejeti, zato boste zadovoljni tudi s stanjem na svojem računu.

LEV

Res je, da ste pričakovali bolj izčrpen odgovor osebe, ki vam največ pomeni, očitno pa bo ta prišel z zakasnitvijo. Kljub temu bodite danes malo bolj potrpežljivi in predvsem tolerantni.

DEVICA

Občutili boste povečano samozavest, kar vas vodi v nove zmage. Znali boste se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku ljubezenskih dogodivščin, ki prihajajo v večernih urah.

TEHTNICA

Danes bo spremenljivo počutje vodilo v nestrpnost. Raje se posvetite tistim, ki vas spoštujejo in se izognite morebitnim sarkastičnim pripombam, ki lahko povzročijo celo zamero.

ŠKORPIJON

Danes boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj boste naredili veliko več kot v preteklih dneh, kar bo zagotovo dvignilo vaš nivo energije. Vitalnost bo povečana.

STRELEC

Čutili boste potrebo po tem, da preživite več časa z ljubljeno osebo ter da se pogovorite o spornih stvareh na umirjen način. Na področju dela vas bo nekaj močo obremenjevalo.

KOZOROG

Pri delu in denarju boste imeli srečo, vendar ostanite premišljeni, saj se vam obetajo manjši nesporazumi in situacije, ko se boste morali pogumno boriti za svoj prav.

VODNAR

Kljub zahtevnim nalogam na področju dela boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo. Razveselila vas bo tudi misel na prihajajoče nakazilo, ki bo prišlo pravočasno.

RIBI

Lotite se čim prej dela, in naredite korak naprej, da vas nekdo, ki vse skupaj že nekaj časa opazuje, ne prehiti. Prihaja več priložnosti, intuicija pa bo zaznala katera je prava.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.