napoved

Horoskop za soboto, 5. oktobra

W.Y.
5. 10. 2019, 07.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ustavite bliskovito naravo in se nekoliko zamislite. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije. Prijetna situacija vam bo podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost.

BIK
Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne. Pripravite se na vse, posebno, če se z nekom srečujeta le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti.

DVOJČKA
Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo.

RAK
Z lepimi gestami se boste danes prikupili nekomu, ki se že nekaj časa smuka okoli vas in močno upa, da boste to tudi opazili. Večer bo obarvan z neustavljivo strastjo.

LEV
Obeta se vam malce zoprno razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji. Več pozornosti boste v večernih urah namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas.

DEVICA
Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove vode. Treba bo spoznati še nekaj vidikov. Ne ocenjujte drugih po sebi.

TEHTNICA
Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju.

ŠKORPIJON
S pomočjo prodornih misli se boste v današnjem dnevu podali v svet novega dogajanja. Želeli se boste družiti in se skupaj nasmejati kakšni vaši malce sarkastični pripombi.

STRELEC
Sedaj je čas, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore Marsa, ki bo podkrepil vašo strast in vam dodal še kanček samozavesti, s katero boste premagali sogovornika.

KOZOROG
Simbol današnjega dne bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v prijateljskih odnosih. Postaviti si boste morali svoja pravila igre, ter se jih držati.

VODNAR
Vaše želje bodo v današnjem dnevu presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate.

RIBI
Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. Prijatelji vam bodo naklonjeni.