Napoved

Horoskop za petek, 4. oktobra

W.Y.
4. 10. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Obeta se vam poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju. Pomnite, da morate gledati naprej, ne nazaj, in veliko stvari se bo zgodilo točno ob pravem času.

BIK
Nekoliko boste še sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo agresivno. Dan bo malce dolgočasen, morda tudi žalosten. Primanjkovalo vam bo novih dogodkov.

DVOJČKA
Dan, ki je pred vami vam prinaša nekaj preizkušenj. Ne pustite svojih prijateljev na cedilu. Pomagajte jim v težkih trenutkih. V odnosih vsa skrb leži na vaših ramah.

RAK
Ljubezenski pripetljaji bodo šli nekako mimo vas, zanimale vas bodo le prijetne in vznemirljive situacije, ki bodo še dodatno vplivale na nasmešek na vašem obrazu.

LEV
Vezani boste proti usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili.

DEVICA
Napetosti so za vami, končno prehajate v obdobje, ko se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. Na čustvenem področju si boste želeli poglobitve odnosa z osebo, s katero ste že dolgo povezani.

TEHTNICA
Danes boste zopet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

ŠKORPIJON
Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije.

STRELEC
Počasi odpravljate težave, ki so povezane z družinskim članom, tudi v službi bo več razumevanja in dobre motivacije. Ostane le še ljubezen, ki vam tokrat ne bo ravno prioriteta.

KOZOROG
Tudi če vas bo priganjalo delo, se ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost, ki jo boste želeli deliti s partnerjem. Izžarevali boste prijetno toplino.

VODNAR
Poslovno boste uspešni kot običajno, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres in pogubo, kar pa nikakor ni enostavno za vaš karakter.

RIBI
Znebite se občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili uspeha in sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte pri začrtanih projektih.