napoved

Horoskop za četrtek, 3. oktobra

W.Y.
3. 10. 2019, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Venera vas bo prisilila, da se sestavite in kljub temu, da bi najraje odpotovali v neznano, zaključite z vsemi bremeni. Dokončajte začrtane cilje in ne imejte previsokih pričakovanj.

BIK
Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete na domače dvorišče. V sredini dne se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo razvedrili na vseh področjih.

DVOJČKA
Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen korak izven vaših okvirjev, saj boste deležni številnih potrditev in prijetnih komplimentov, ki jih poskusite izkoristiti.

RAK
Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim resnično zaupate. Čustvena plat se bo proti večeru nekoliko izboljšala.

LEV
Čeprav ste se spočili in si nabrali novih energij, boste imeli željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših zdravstvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti.

DEVICA
V današnjem dnevu se boste počutili fizično utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne ravno najbolj všeč.

TEHTNICA
Od določenih projektov ne morete pričakovati dobička in notranjega zadovoljstva. Vaša pričakovanja se tokrat ne uresničujejo, dolgočasijo vas tudi nenehna vprašanja.

ŠKORPIJON
Na vsakem koraku vas bodo želeli zavajati, zato ohranite bistre misli in obdržite skrivnosti zase. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, če ste pod velikim stresom.

STRELEC
Nekaj previdnosti danes ne bo odveč. Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Odpre se vam bodo nove, vam nekoliko neznane poti.

KOZOROG
Vaša psihična nestabilnost se počasi umika vstran. Kljub temu, da bo večino zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi.

VODNAR
Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril.

RIBI
Stanje, ki ga doživljate na več področjih vas bo popeljalo v nekaj manjših konfliktov, v katerih nikar pretirano ne vztrajajte, saj bi si lahko zaprli določena vrata, še posebej na poslovnem področju.