OVEN

Vsaka napaka se bo danes kaznovala, vsaka pravilna odločitev nagrajevala. Vendar nič ne bo šlo na hitro, zato se pripravite na trdno, disciplinirano in predvsem resno delo.

BIK

Okoliščine so lahko v določenih trenutkih nenaklonjene in najpomembneje je, da danes ne boste rinili z glavo skoz zid. Odprle se vam bodo nove razsežnosti.

DVOJČKA

Čeprav boste še malce neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Vztrajno in brez pomislekov se boste že zvečer lotili manjših sprememb.

RAK

Uporabite svoj trden karakter za dosego obvladovanja lekcij in uspevalo vam bo kot po maslu. Uživajte primerno hrano, več se gibajte in sproščajte, še posebej v popoldanskih urah.

LEV

V dan stopate nekoliko napeti in usmerjeni v hitre rešitve, ki pa jih ne bo na spregled. Razmišljali boste tudi o novostih, ki pa jih bo treba najprej preveriti, saj vas lahko popeljejo v neuspeh.

DEVICA

Opazovati boste morali, kaj od vas želijo drugi, in jim poskušati ustreči, tokrat v vaše dobro. Občutili boste veliko energij, ki vam niso najbližje, saj motijo vašo samozavest.

TEHTNICA

Poskusite nameniti več pozornosti malenkostim, ki bodo za osebo nasprotnega spola zelo pomembne in seveda zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom, vam dan podarja iskrenost.

ŠKORPIJON

Ne dovolite v današnjem dnevu drugim, da nadzorujejo vaše vedenje in korake, saj vas bo to le negativno strašilo in vznemirjalo. Raje se podajte v nenavadno avanturo.

STRELEC

Merkur bo od vas zahteval trdo voljo in povečano motivacijo ter vztrajnost. Najugodnejši čas, da osebnostno napredujete in se usmerite k večji umirjenosti prihaja sredi dne.

KOZOROG

Dela nikar ne nosite domov, saj boste s službeno energijo okužili še dom, ki si tega ne zasluži. Energetsko bosta z ljubljeno osebo na povsem različnih mestih, zato se boste morali še bolj prilagajati.

VODNAR

Danes pri poklicnih odločitvah bolj upoštevate mnenje širšega delovnega okolja. To še zlasti velja v primeru, da vaše odločitve močno vplivajo na celoten oddelek.

RIBI

Dan bo nekoliko napet, vi pa nervozni, zaradi nerešenih zadev. Nakazujejo se vam tudi manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili z veliko mero tolerance.