Astro

Horoskop za nedeljo, 29. septembra

W.Y.
29. 9. 2019, 07.25
Posodobljeno: 29. 9. 2019, 07.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

To je ugoden čas za spremembe, ki bodo zahtevale, da boste jasno določili pravila in dolžnosti, da bi dosegli harmonijo v odnosih. Ne bo šlo lahko, saj nikakor ne boste smeli mešati preteklosti.

BIK

Čustveno boste danes v nekoliko zmedeni poziciji. Vaša notranja moč je manjša, zato poskusite biti čim bolj samozavestni in sigurni v svoja čustva.

DVOJČKA

Vidno je, da vas močno obremenjujejo določeni vzorci, povezani z osebami, ki se ne bodo spremenile in le jemljejo vašo energijo. Usmerite se v več odločnosti in ne delajte stvari, ki vas onesrečujejo.

RAK

Odpustite vse kar vas omejuje in veže, tako čustveno, duševno, fizično, finančno in duhovno. Kakorkoli in kdorkoli vas zadržuje pri koraku naprej.

LEV

Breme in odgovornost, pesimistično vzdušje, žalost, malodušje in nedoločen občutek izgube so faktorji, ki bi jih morali čim prej črtati. Vsaka težava se vam zdi večja, kot v resnici je.

DEVICA

Danes prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Samski se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe.

TEHTNICA

Nastopila bo nesigurnost, težko se boste prilagajali, samski pa se boste zelo težko navezali na novo osebo, saj boste ves čas v dvomih. Poglobili se boste v vezo in končno začeli zaupati.

ŠKORPIJON

Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite.

STRELEC

Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase, zato se počasi odpravite v kakšno drugo smer.

KOZOROG

Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči. Luna v vam prinaša nekaj ovir na osebnem in čustvenem področju, saj boste hladni in zaprti vase.

VODNAR

Pripetljaji, ki se bodo vrstili, vas lahko vodijo v konflikte ali osamo. Morali se boste prilagoditi, Luna pa bo od vas zahtevala tudi to, da postanete v odnosih bolj odgovorni.

RIBI

Samo cilj za bolj zdravo življenje bo premalo, resno razmislite o načinu prehranjevanja. V današnjem dnevu imate odlične pogoje, da naredite korake v tej smeri.