Astro

Horoskop za soboto, 28. septembra

W.Y.
21. 9. 2019, 07.24
Posodobljeno: 23. 9. 2019, 18.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Ljubezenski pripetljaji, ki se bodo vrstili vas lahko vodijo v konflikte ali osamo. Morali se boste prilagoditi, Luna pa bo od vas zahtevala tudi to, da postanete v odnosih bolj odgovorni.

BIK

V marsikateri kočljivi situaciji vas danes lahko reši vaš ego, ki pa ga bo v odnosih potrebno malce bolj nadzirati. Prišli boste tudi do mnogih spoznanj in želje po napredku.

DVOJČKA

V sebi imate največji potencial za uspeh, ki si ga uničujete s tem, da se še kar obotavljate in ste sami sebi največji sovražnik. Naredite danes nekaj zase!

RAK

Pred vami je dan, bogat z ljubeznijo. Planeti vam prinašajo več ljubimkanja, lepih, toplih besed in zadovoljstva. Vaši odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri. 

LEV

Napredek bo opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v vašem čustvenem ravnotežju in družbenemu položaju. Izognite se le težav, povezanih s stresom.

DEVICA

Na delovnem mestu boste dosegli najnižjo točko strpnosti, kar bo sprožilo val ogorčenja med zaposlenimi. S pomočjo Lune omilite situacijo in se še v pravem času opravičite.

TEHTNICA

Odprti in razigrani boste še posebej proti koncu dneva. Tisti, ki ste v vezi lahko naletite na partnerjevo ljubosumje, saj ne bo razumel, da se želite samo zabavati.

ŠKORPIJON

Zanimivi trenutki vas bodo razveseljevali na vsakem koraku. Povečala se bo tudi vaša motivacija, ki jo bo v večernih urah še dodatno okrepila vaša samozavest.

STRELEC

Lahko se podate v akcijo, izid bo v današnjem dnevu dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Negativen način razmišljanja tokrat pustite za seboj.

KOZOROG

Zagon, ki ga lahko pričakujete danes, bo poskrbel tudi za zadovoljstvo na zasebnem področju. To bo razblinilo vaše strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah, ki bodo gorivo za ambicije.

VODNAR

Ne podcenjujte potencialnih kandidatov, saj vas lahko presenetijo, še posebej proti večeru, ko se vam bo dogajalo veliko zanimivega. Tisti, ki le sanjarite o nekom, boste sposobni vse skupaj prekiniti.

RIBI

Nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile v preteklosti. Drugo vprašanje je, kdaj boste z ljubezenskimi ranami zares opravili v celoti.