Astro

Horoskop za petek, 27. septembra

W.Y
27. 9. 2019, 06.24
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Današnji dan bi lahko ponovno prinesel na plano dvoumna pretekla dejanja ki lahko vplivajo na vašo podobo in posledično kariero, ter na nekaj negativnih položajev.

BIK

Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment. Na področju dela se boste ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije.

DVOJČKA

Če se boste soočili z različnimi znanji, se boste veliko lažje znebili cinizma in prevlade v sporih, ter tako lažje našli skupni jezik s svojimi nasprotniki.

RAK

Ukleščeni boste v breme nalog, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno, zato bodite budni. Za nove načrte ni primeren čas, ker boste vse zaznavali zelo kritično.

LEV

Poskusite poiskati in občutiti resnico v notranjosti, ki je rešitev vaših konfliktov in potem pustite, da vas resnica počasi vodi do korenitih sprememb lastnih navad.

DEVICA

Težko boste v odnosih prikrivali resnico, temveč jo boste povedali direktno v obraz. Danes boste večkrat popolnoma prepričani v svoj prav, narasla bo vaša samozavest.

TEHTNICA

Osredotočate se na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah neredi poskušate ustvariti popoln red. Nase niste popolnoma osredotočeni, pač pa poskušate vedno ustreči drugim ljudem.

ŠKORPIJON

Za nove načrte dan ne bo primeren čas, ker boste dogodke in ljudi zaznavali zelo kritično, hkrati pa boste prepričani, da imate sami najbolj prav, kar vas lahko žal drago stane.

STRELEC

Nikar danes o svojih financah ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo na tem področju izkoristil. Dodatni denar modro naložite, saj vam lahko hitro skopni.

KOZOROG

Na fizični ravni se vam bodo danes situacije sprostile končno boste ponovno sposobni funkcionirati brez slabega počutja, strahov in omejitev. Prihaja zadovoljstvo.

VODNAR

Vaše osebno življenje bo zasenčilo poklicno življenje ali materialne dejavnosti v tem ciklu. Odnosi z družino, se lahko bistveno izboljšajo, kar vas bo notranje pomirilo.

RIBI

Deležni boste veliko novih priložnosti, vendar bo potrebno vse skupaj preveriti, saj lahko naletite na ovire, ki bodo bolj skritega značaja. Odnosi bodo sproščeni, neiskrenost pa vas bo usmerila na drugo pot.